αρχικηVIRALΜεταχειρισμένα αντικείμενα: 7 πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας και μπορούν να μας φέρουν εύκολα χρήματα αν τα πουλήσουμε

Μεταχειρισμένα αντικείμενα: 7 πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας και μπορούν να μας φέρουν εύκολα χρήματα αν τα πουλήσουμε

Η αγορά των μεταχειρισμένων αναπτύσσεται όλο και περισσότερο. Πρόσφατα γράφαμε για την νέα online υπηρεσία Zara Pre-owned. Μέσα από την online υπηρεσία του κολοσσού της μόδας, οι χρήστες μπορούν να πουλήσουν ρούχα που δεν χρειάζονται. ‘Η να αγοράσουν ρούχα άλλων χρηστών. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Αλλά δεν είναι μόνο τα ρούχα που μπορούν να σου φέρουν χρήματα. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στο σπίτι μας και μπορούν να μας φέρουν εύκολα χρήματα αν τα πουλήσουμε.

Ποια αντικείμενα είναι περιζήτητα και μπορούν να πωληθούν σε καλύτερες τιμές; Το αμερικάνικό Ready To Be Rich έφτιαξε μία τέτοια λίστα με μερικά αντικείμενα που μπορείς να πουλήσεις online στο eBay. ‘Η στο Facebook Marketplace. ‘Η σε άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες φυσικά. Και να βγάλεις καλά χρήματα.

Ποια είναι αυτά:

Βιβλία – ειδικά παλιά βιβλία, μεταχειρισμένα εγχειρίδια και συλλεκτικές εκδόσεις

Ρούχα και μόδα – όπως ρολόγια, κοσμήματα, τσάντες και άλλα αξεσουάρ

DVD και CD μουσικής και ταινιών – Ειδικά τίτλους και εκδόσεις που είναι δύσκολο να βρει κάποιος

Αντίκες και συλλεκτικά αντικείμενα – παιχνίδια, αθλητικές κάρτες, νομίσματα, αναμνηστικά και άλλα vintage αντικείμενα

Έργα τέχνης – όλα, αλλά κυρίως πίνακες ζωγραφικής

Ηλεκτρονικές συσκευές – φορητές μονάδες gaming, κινητά τηλέφωνα και άλλα gadget

Εποχιακά είδη σε ζήτηση – όπως εισιτήρια εκδηλώσεων ή συναυλιών, αποκριάτικες στολές και άλλα

«Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε, είναι ότι τα σκουπίδια κάποιου μπορεί να είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου» καταλήγει το αμερικανικό site.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =