αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μεταθέτουμε τη στιγμή ευτυχίας, σε μια αόριστη στιγμή στο μέλλον»: Μια TEDx ομιλία που αξίζει να ακούσεις

«Μεταθέτουμε τη στιγμή ευτυχίας, σε μια αόριστη στιγμή στο μέλλον»: Μια TEDx ομιλία που αξίζει να ακούσεις

Το έχω ξανά πει: Αρκετά βράδια κάθομαι στο YouTube και κοιτάω TEDx ομιλίες. Και ομιλίες, γενικότερα. Τώρα έπεσα τυχαία πάνω σε αυτή που θα δεις στο βίντεο. Το κεντρικό πρόσωπο γνώριμο στους περισσότερους: Είναι ο StandUp Comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Κατά την διάρκεια της ομιλίας ο ίδιος ουσιαστικά παραθέτει την ιστορία της ζωής του. Από τα μαθητικά χρόνια, μέχρι το σήμερα και το StandUp Comedy. Θυμάται τότε που δούλευε σε διαφημιστική και την κοπάναγε, όπως λέει χαρακτηριστικά, για να «τρέχει» την παράλληλη δραστηριότητα του. Η οποία τελικά έγινε το βασικό του επάγγελμα.

Έχει σημασία, ανάμεσα σε άλλα, ένα γεγονός που όταν συνέβη άλλαξε εκ θεμελίων τον τρόπου που έβλεπε την ζωή: Ένας συνάδελφος του 32 ετών, έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Από μια εγκεφαλική αιμορραγία, ανεξήγητη. «Εκεί συνειδητοποίησα το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι οι άνθρωποι: Μεταθέτουμε την στιγμή ευτυχίας, σε μια αόριστη στιγμή στο μέλλον», λέει ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

«Την χαρά και την ευτυχία πρέπει να την φέρνεις όσο πιο κοντά γίνεται χρονικά», σημειώνει. Αφού όπως εξηγεί, στο «ενδιάμεσο» διάστημα που ορίζουμε πάντα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί.

Πατήστε το Play και δείτε την ομιλία, η οποία καταλήγει σε ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − eight =