αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜετά την εξαγορά του Μαρινόπουλου, ο Σκλαβενίτης «αποβιβάζεται» και στην Κύπρο

Μετά την εξαγορά του Μαρινόπουλου, ο Σκλαβενίτης «αποβιβάζεται» και στην Κύπρο

Έτοιμος να κάνει την απόβαση του στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την απόκτηση του δικτύου της Μαρινόπουλος και στη Μεγαλόνησο.

Οι υπεραγορές Carrefour Κύπρου θα γίνουν Σκλαβενίτης, μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες, καθώς στην παρούσα φάση δίνεται έμφαση στην μετονομασία του δικτύου στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Economy365.gr, έχει ξεκινήσει ο ανεφοδιασμός των 18 καταστημάτων Μαρινόπουλου στην Κύπρο, ενώ θα θα αλλάξει η δομή των υπεραγορών και η διαρρύθμιση των χώρων εντός των καταστημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο τζίρος των καταστημάτων Μαρινόπουλου στην Κύπρο ανέρχεται στα 220 εκατ. ευρώ, ενώ η είσοδος της αλυσίδας έχει θέσει υπ’ ατμόν τις υπόλοιπες αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

Παράλληλα η διοίκηση της Μαρινόπουλος έχει ξεκινήσει την εκπαίδευση των εργαζομένων στα καταστήματα στην φιλοσοφία της αλυσίδας Σκλαβενίτης, μία παράμετρος στην οποία τα στελέχη της οικογένειας δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Ταυτόχρονα, με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανάρτηση των νέων πινακίδων Σκλαβενίτη σε πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου που πέρασαν στο δίκτυο της αλυσίδας στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 9 =