αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜετά την είσοδο της Onemind στην ομάδα της in4capital, άλλη μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας είναι γεγονός

Μετά την είσοδο της Onemind στην ομάδα της in4capital, άλλη μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας είναι γεγονός

Ο Πέτρος Οικονόμου, με επιτυχημένη 20ετή επαγγελματική εμπειρία σε τράπεζες,  πολυεθνικές και συμβουλευτικές εταιρείες  στους  τομείς των Business Development, Investing, Entrepreneurship και Corporate Finance, εισέρχεται μετοχικά αλλά και λειτουργικά  στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας τη θέση του COO με σκοπό την ανάπτυξή της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μιας και διαθέτει σημαντικές επαφές με επενδυτές και εταιρείες. Επιπροσθέτως, θα συνεισφέρει στη συνεχή εξέλιξη της  δόμησης του dealmaking  process μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας  in4capital.com.

Ο Πέτρος Οικονόμου είναι κάτοχος MSc in Finance από το University of Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου, πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης με κατεύθυνση Λογιστικής και Χρηματοδοτικής Διοίκησης από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ο.Π.Α.) και BA in Economics από το American College of Greece – Deree College.

H προσθήκη αυτή έρχεται σε μια στιγμή που έγινε το launch των free υπηρεσιών της πλατφόρμας και το ενδιαφέρον που εισπράττεται από project owners διαφόρων χωρών είναι άκρως ενθαρρυντικό καθώς και από επενδυτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να λαμβάνουν dealflow  και τελούν  εν αναμονή του launch των αναβαθμισμένων υπηρεσιών της.

Ο κ. Οικονόμου μετά την υπογραφή της συνεργασίας αναφέρει  «Παρακολουθώ με ενδιαφέρον εδώ και καιρό την ανάπτυξη της πλατφόρμας in4capital. Με εντυπωσίασε η εργατικότητα, δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα των στελεχών της προς την επίτευξη του στόχου δημιουργίας ενός marketplace που θα διευκολύνει σημαντικά το dealmaking μεταξύ επενδυτών κα εταιρειών. Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη χαρά  που θα συνδράμω σ’ αυτή την προσπάθεια».

Επίσης, ο CEO της εταιρείας  Λευτέρης Κοντός δήλωσε «είναι χαρά μας  που  υποδεχόμαστε στην In4Capital τον Πέτρο Οικονόμου, έναν άνθρωπο με αποδεδειγμένη αξία και εμπειρία στο χώρο. Είμαστε σίγουροι ότι  η συμβολή του θα επισπεύσει την ανάπτυξη  και αποτελεσματικότητα  της πλατφόρμας  μας, δίνοντας συνεχώς μεγαλύτερη αξία στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους χρήστες μας».

Η in4capital.com παρέχει υπηρεσίες data mining και επενδυτικού  matchmaking για startups και εταιρείες από Free to Premium χρέωση στους χρήστες  της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =