αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜετά από 20 χρόνια τα θρυλικά Wendy’s επιστρέφουν στη Βρετανία. Και ετοιμάζονται για «αποβίβαση» και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Μετά από 20 χρόνια τα θρυλικά Wendy’s επιστρέφουν στη Βρετανία. Και ετοιμάζονται για «αποβίβαση» και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Σίγουρα τα θυμάσαι και στην Ελλάδα κάποτε. Μιλάμε για τα καταστήματα των Wendy’s. Και μάλλον θυμάσαι ακόμα καλύτερα τα τετράγωνα μπιφτέκια τους.

Η διάσημη αλυσίδα burger επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 20 χρόνια. Και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να επεκταθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Όπως σημειώνει το BBC, η αλυσίδα Wendy’s σχεδιάζει να ανοίξει έως και 400 καταστήματα σε εθνικό επίπεδο, δημιουργώντας τουλάχιστον 12.000 θέσεις εργασίας, σε βάθος χρόνου. Πάντως τα McDonald’s φαίνεται πως κρατούν τα ηνία… με 1.300 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα Wendy’s έκλεισαν επίσης μια συμφωνία delivery με την Uber Eats.

H Abigail Pringle, διευθύνoυσα σύμβουλος ανάπτυξης της αλυσίδας, ανέφερε στα Μέσα ότι με την εικόνα της αγοράς αυτή την εποχή σε burger και takeaway στη Μεγάλη Βρετανία, το timing είναι κατάλληλο για την συγκεκριμένη επένδυση.

Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, θα χρησιμοποιηθεί ως εφαλτήριο για ανάπτυξη στην υπόλοιπη Ευρώπη, όπως πρόσθεσε.

«Η παρουσία στο Ηνωμένου Βασιλείου θα ηγηθεί μιας ευρωπαϊκής επέκτασης καθώς η Wendy’s αναζητά ισχυρή ανάπτυξη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου η αλυσίδα πέρυσι εκθρόνισε το Burger King, και έγινε ο Νο 2 παίκτης στην αγορά των burger στις ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Το πρώτο εστιατόριο Wendy’s θα ανοίξει τον επόμενο μήνα, και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου στο Ρίντινγκ, και σύντομα μέσα στο δεύτερο μισό του 2021, θα ακολουθήσουν εκείνα στο Στάτφορντ και την Οξφόρδη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =