αρχικηVIRALΜερικές εκφράσεις του προσώπου που αποκαλύπτουν τι νιώθεις σε μια δεδομένη στιγμή

Μερικές εκφράσεις του προσώπου που αποκαλύπτουν τι νιώθεις σε μια δεδομένη στιγμή

Το πρόσωπο σου μπορεί να… μαρτυρήσει μερικά από τα συναισθήματα που νιώθεις μια δεδομένη στιγμή. Αυτό είναι άλλωστε και το σημείο στο οποίο πιθανότατα ένας άλλος άνθρωπος θα εστιάσει, όταν μιλάει μαζί σου.

Εδώ είναι μερικές εκφράσεις προσώπου, που αποκαλύπτουν κάτι από αυτά που νιώθεις. Και φυσικά μπορείς να τις παρατηρήσεις και σε άλλα άτομα.

Κατάπληξη

Σημάδια: Το συναίσθημα επηρεάζει τρία μέρη του προσώπου και είναι διαφορετικό εξωτερικά χαρακτηριστικά. Τα μάτια ανοίγουν διάπλατα, ενώ το κάτω βλέφαρο παραμένει χαλαρό. Τα χείλη είναι ελαφρώς ανοιχτά και τα φρύδια σηκώνονται ψηλά. Οι συγκρατημένοι άνθρωποι εκφράζουν έκπληξη μόνο με φρύδια με ουδέτερο πρόσωπο.

Φόβος

Σημάδια: Μάτια ανοιχτά και τεντωμένα. Το κάτω βλέφαρο είναι ελαφρώς τραβηγμένο προς τα πάνω. Τα φρύδια είναι ανασηκωμένα, αλλά όχι τόσο όσο στην περίπτωση της έκπληξης. Τα χείλη είναι τεντωμένα και οι γωνίες των χειλιών κατεβαίνουν. Αν μόνο τα μάτια μιλούν για φόβο, τότε ο φόβος είναι αδύναμος ή ελεγχόμενος.

Αηδία

Σημάδια: Η αηδία μεταδίδεται κυρίως από τη μύτη και το στόμα – το άνω χείλος ανασηκώνεται, γεγονός που οδηγεί σε ρυτίδωση της μύτης. Με έντονη αηδία, το στόμα ανοίγει, υποδεικνύοντας έντονα τις ρινοχειλικές πτυχές και τα τεντωμένα μάγουλα.

Θυμός

Συμπτώματα: Συνήθως εμπλέκονται όλα τα μέρη του προσώπου. Τα φρύδια κινούνται και σχηματίζουν ρυτίδες στο μέτωπο. Τα μάτια μπορεί να είναι στραβά ή ορθάνοιχτα. Το στόμα είναι είτε σφιχτά συμπιεσμένο είτε τεταμένο, σαν να θέλει κάποιος να ουρλιάξει.

Χαρά

Σημάδια: Τα χείλη είναι τεντωμένα και οι γωνίες γυρισμένες προς τα πάνω. Τα μάγουλα είναι τεντωμένα, οι ρινοχειλικές πτυχές είναι ευδιάκριτες και σχηματίζονται ρυτίδες στους κροτάφους.

Απογοήτευση

Σημάδια: Οι εσωτερικές γωνίες των φρυδιών είναι ανασηκωμένες, τα βλέφαρα είναι χαλαρά, οι γωνίες του στόματος είναι γυρισμένες προς τα κάτω ή τρέμουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 10 =