αρχικηVIRALΜερικές εικόνες που δείχνουν το πόσο μεγάλα είναι κάποια πράγματα (ΦΩΤΟ)

Μερικές εικόνες που δείχνουν το πόσο μεγάλα είναι κάποια πράγματα (ΦΩΤΟ)

Μερικές φορές η φαντασία μας δεν μπορεί να επεξεργαστεί το πραγματικό μέγεθος των πραγμάτων. Κάνουμε συνήθως τα πάντα μικρότερα στο κεφάλι μας γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποια πράγματα μπορεί να είναι τόσο τεράστια. Ο Κέβιν Γουίσμπιθ δημιούργησε κολάζ που μας βοηθούν να κατανοήσουμε το πραγματικό μέγεθος κάποιων αντικειμένων. Εντυπωσιαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας.

Ένας πυραυλοκινητήρας και το αυτοκίνητο smart

Ο πυραυλοκινητήρας M-1 αναπτύχθηκε για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA στη δεκαετία του ’50. Είναι ο μεγαλύτερος κινητήρας στον κόσμο: η διάμετρος του είναι πάνω από 4 μέτρα και μπορεί να καλύψει ένα smart. Σκορπιος «Pulmonoscorpius» και γάτες

Σκορπιος «Pulmonoscorpius» και γάτες

Τα προϊστορικά μαμούνια ήταν μεγαλύτερα από τα σύγχρονα λόγω του υψηλού επιπέδου οξυγόνου. Αυτοί οι σκορπιοί ήταν μήκους 60 εκατοστών – σχεδόν όσο οι γάτες. Ευτυχώς, έχουν πλέον εξαφανιστεί.

Τιτανικός και ένας σύγχρονος αερομεταφορέας

Την εποχή του, ο Τιτανικός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα πλοία. Το μήκος του ήταν 269 μέτρα. Αλλά αν τον συγκρίνουμε με τον αεροπλανοφόρο Ρόνταλντ Ρίγκαν, δεν φαίνεται τόσο μεγάλος. Δεν αποτελεί έκπληξη: το μήκος του αεροπλανοφόρου είναι 333 μέτρα.

Ένα ραδιοτηλεσκόπιο και το Λας Βέγκας

Το μεγαλύτερο ραδιοτηλεσκόπιο βρίσκεται στην Κίνα και η διάμετρος του είναι σχεδόν 500 μέτρα. Έτσι θα φαινόταν στο κέντρο του Λας Βέγκας.

Το ορυχείο «Mirny Diamond» και το Γουίλις Τάουερ

Το ορυχείο «Mirny Diamond» είναι ένα από τα βαθύτερα στον κόσμο: το βάθος του είναι 525 μέτρα. Αν το Γουίλις Τάουερ, το δεύτερο υψηλότερο κτίριο στις ΗΠΑ στα 527 μέτρα, τοποθετούνταν στο εσωτερικό του, θα φαινόταν μόνο ένα πολύ μικρό κομμάτι στην κορυφή του.

Βομβαρδιστικό αεροπλάνο Β-2 και ένα γήπεδο

Το βομβαρδιστικό αεροπλάνο Β-2 είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα βομβαρδιστικά αεροπλάνα στον κόσμο. Το άνοιγμα του πτερυγίου του είναι σχεδόν 50 μέτρα και μπορεί να συγκριθεί με το πλάτος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου.

Πηγή: Tilestwra.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 18 =