αρχικηVIRALΜερικά απλά τρικ για να κάνεις πιο φωτεινό το σκοτεινό σου δωμάτιο

Μερικά απλά τρικ για να κάνεις πιο φωτεινό το σκοτεινό σου δωμάτιο

Το σπίτι σας είναι κουκλίστικο αλλά δεν είναι φωτεινό; Μην σκάτε! Γιατί τα παρακάτω τρικ θα φέρουν πιο λαμπρές μέρες στο σπίτι σας-κυριολεκτικά. Αρκούν μερικές… οπτικές οφθαλμαπάτες για να κάνετε ακόμα και το πιο σκοτεινό δωμάτιο πιο φωτεινό!

Εν λευκώ Είναι ευρέως γνωστό ότι το λευκό χρώμα κάνει πιο φωτεινό το χώρο στον οποίο μπαίνει. Αλλά το πραγματικό ζήτημα σε αυτήν την περίπτωση είναι να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση του λευκού προκειμένου να φωτίσει καλύτερα ο χώρος. Σε γενικές γραμμές, οι ψυχρές αποχρώσεις, όπως αυτή του πάγου, θα σας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό το χρώμα που θα επιλέξετε να είναι ματ και όχι γυαλιστερό. Οι ματ επιφάνειες αντανακλούν το φως που πέφτει πάνω τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σκούρα έπιπλα; Ξανασκεφτείτε το! Είναι γεγονός ότι τα σκουρόχρωμα και ογκώδη έπιπλα προσθέτουν «βάρος» στο χώρο. Παράλληλα, τον κάνουν να φαίνεται πιο μουντός. Αντικαταστήστε τα με ανοιχτόχρωμα έπιπλα ή καλύψτε τα τελευταία με ανοιχτόχρωμα κι ελαφριά υφάσματα και θα δείτε … άσπρη μέρα!

Οι μαγικοί καθρέφτες Όχι, δεν θα σας ζητήσουμε να στέκεστε καθημερινά μπροστά τους και να τους ρωτάτε «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, πώς θα κάνω το σκοτεινό δωμάτιο παρελθόν;». Πρώτον, η μαγεία ανήκει στα παραμύθια. Δεύτερον, σίγουρα γνωρίζετε ήδη ότι οι καθρέφτες μεγαλώνουν κάθε χώρο. Παράλληλα, λόγω της αντανάκλασης του φωτός στην επιφάνειά τους, θα κάνουν το δωμάτιό σας πιο φωτεινό.

Βιβλιοθήκη καθέτως Μην βάζετε ποτέ την βιβλιοθήκη παράλληλα με το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα του δωματίου. Σε τέτοια περίπτωση θα εμποδίζεται η διάχυση του φωτός σε όλο τον χώρο. Προτιμήστε να τοποθετήσετε την βιβλιοθήκη κάθετα στην μπαλκονόπορτα.

Μ όπως μίνιμαλ Ξεφορτωθείτε τα περιττά έπιπλα από τον χώρο σας και κάντε τον μινιμαλισμό τον καλύτερό σας φίλο! Οργανώστε σωστά τα έπιπλα για να δώσετε αέρα κι άνεση στο δωμάτιό σας και αφήστε το φυσικό –και μη– φως να εισβάλλει στο σπίτι σας.

Το πιο φωτεινό υλικό Οι μικροί και μουντοί χώροι… λατρεύουν τα έπιπλα και τα αξεσουάρ από πλεξιγκλάς, καθώς δεν προσθέτουν «βάρος» στο μάτι. Οπότε αν θέλετε να φωτίσετε το σκοτεινό δωμάτιο σας, φροντίστε να τα βάλετε σε αυτό!

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 4 =