αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜεγάλο deal: Η Nikon εξαγόρασε το 100% της RED Digital Cinema

Μεγάλο deal: Η Nikon εξαγόρασε το 100% της RED Digital Cinema

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε η Nikon, καθώς εξαγόρασε το 100% της RED Digital Cinema. Πρόκειται για αμερικνική εταιρία οποία κατασκευάζει κορυφαίες κινηματογραφικές κάμερες.

«Η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε ως αποτέλεσμα των αμοιβαίων επιθυμιών της Nikon και της RED να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες στους χρήστες που ξεπερνούν τις προσδοκίες, ενώνοντας τα πλεονεκτήματα των δύο εταιρειών. Η τεχνογνωσία της Nikon στην ανάπτυξη προϊόντων, η εξαιρετική αξιοπιστία και η τεχνογνωσία στην επεξεργασία εικόνας, καθώς και στην οπτική τεχνολογία και τη διεπαφή χρήστη μαζί με τις γνώσεις της RED στις κινηματογραφικές κάμερες, συμπεριλαμβανομένης της μοναδικής τεχνολογίας συμπίεσης εικόνας και της επιστήμης των χρωμάτων, θα επιτρέψουν την ανάπτυξη ξεχωριστών προϊόντων στην αγορά των επαγγελματικών ψηφιακών κινηματογραφικών καμερών.

Η Nikon θα αξιοποιήσει αυτή την εξαγορά για να επεκτείνει την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά επαγγελματικών ψηφιακών κινηματογραφικών καμερών, βασιζόμενη στα επιχειρηματικά θεμέλια και τα δίκτυα και των δύο εταιρειών, υποσχόμενη ένα συναρπαστικό μέλλον ανάπτυξης προϊόντων που θα συνεχίσει να διευρύνει τα όρια του εφικτού στην παραγωγή ταινιών και βίντεο» αναφέρει η Nikon.

Η RED Digital Cinema, η οποία είναι πλέον 100% θυγατρική της Nikon, τονίζει: «Η συμφωνία με τη Nikon, η οποία επιτεύχθηκε με τον ιδρυτή της Red Jim Jannard και τον πρόεδρο Jarred Land, σηματοδοτεί μια νέα εποχή καινοτομίας και αριστείας στον τομέα της επαγγελματικής κινηματογράφησης.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία φέρνει σε επαφή την εκτεταμένη ιστορία και την εμπειρία της Nikon στην ανάπτυξη προϊόντων, την τεχνογνωσία στην επεξεργασία εικόνας, καθώς και την οπτική τεχνολογία και τη διεπαφή χρήστη, με τις επαναστατικές ψηφιακές κινηματογραφικές κάμερες και τις βραβευμένες τεχνολογίες της RED».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 7 =