αρχικηVIRALΜεγάλο λάθος: Πούλησε τον καναπέ της μέσω Facebook προς 400 ευρώ, και μετά ανακάλυψε ότι άξιζε 15.000 ευρώ

Μεγάλο λάθος: Πούλησε τον καναπέ της μέσω Facebook προς 400 ευρώ, και μετά ανακάλυψε ότι άξιζε 15.000 ευρώ

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τους 6 τρόπους για να βγάλεις γρήγορα χρήματα από πράγματα που ήδη έχεις στο σπίτι σου. Αλλά χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να κινηθείς έξυπνα και να πουλάς σε σωστές τιμές.

Μία ιστορία μπορεί να μας δώσει μερικά χρήσιμα μαθήματα. Μια γυναίκα στις ΗΠΑ πούλησε κάποτε τον καναπέ της μέσω του Facebook Marketplace προς 500 δολάρια (περίπου 400 ευρώ), αλλά στη συνέχεια μάλλον… το μετάνιωσε. Σύμφωνα με τον Independent, η γυναίκα ανακάλυψε μετά ψάχνοντας στο Google, και αφού ο καναπές είχε πάει σε καινούριο ιδιοκτήτη, ότι ήταν από γνωστό σχεδιαστή και άξιζε τουλάχιστον 15.000 ευρώ!

Η γυναίκα κοίταξε το Instagram του αγοραστή και ανακάλυψε ότι εκείνος είχε ποστάρει τον χρησιμοποιημένο καναπέ ως μεγάλη ευκαιρία. Τότε αποφάσισε να ψάξει λίγο παραπάνω και έπεσε από τα σύννεφα!

Η Jules Schreiner πόσταρε κι αυτή με τη σειρά της το… πάθημά της στο TikTok, ωστόσο αρκετοί της έγραψαν ότι ο καναπές της έμοιαζε με του σχεδιαστή αλλά δεν ήταν αυθεντικός. Άλλοι πάλι της σχολίαζαν ότι ο καναπές ήταν ταλαιπωρημένος και δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοια αξία έτσι κι αλλιώς, ενώ ένας πιο πρακτικός follower της έγραψε ότι ήταν ολοι κερδισμένοι και εκείνη που ξεφορτώθηκε κάτι παλιό και πήρε 400 ευρώ και ο αγοραστής που πήρε κάτι καλό!

Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται προσοχή πριν βρούμε στα online marketplaces και πουλήσουμε ένα αντικείμενο μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + fourteen =