αρχικηVIRALΜεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη: Θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα… για 10 χρόνια

Μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη: Θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα… για 10 χρόνια

Δέκα χιλιάδες λόγους για να γιορτάζει κάθε μήνα έχει ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς στην κλήρωση της Τετάρτης. Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ του Ευόσμου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία.

«Το κατάστημά μας θα μείνει στην ιστορία του ΛΟΤΤΟ, καθώς εδώ κατέθεσε το δελτίο του ο πρώτος μεγάλος νικητής του παιχνιδιού στην Ελλάδα. Η χαρά μας δεν περιγράφεται. Το ποσό των 10.000 ευρώ δεν είναι μικρό. Το να εισπράττει κανείς αυτό το ποσό κάθε μήνα επί 10 χρόνια είναι πραγματικά ασύλληπτο, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη στον νικητή και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, Θανάσης Γιαπουτζής.

«Από το πρωί δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα. Συγγενείς, φίλοι και πελάτες του καταστήματος καλούν για να μας ευχηθούν και να μας δώσουν συγχαρητήρια. Είμαι σίγουρος πως εκτός από το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο υπερτυχερός του ΛΟΤΤΟ θα αποτελεί εξίσου μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλη τη Θεσσαλονίκη για πολλές ημέρες ακόμα. Μακάρι να έρθουν κι άλλες επιτυχίες για το κατάστημά μας», συμπληρώνει ο κ. Γιαπουτζής.

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, εξηγεί: «Ο μεγάλης νικητής συμπλήρωσε ένα δελτίο 3 στηλών με προσωπικές επιλογές αριθμών. Τα νούμερα 3, 5, 22, 30, 39 και 48 της χθεσινής κλήρωσης θα μείνουν αξέχαστα στον υπερτυχερό, που χάρη στο ΛΟΤΤΟ είναι πλέον εκατομμυριούχος, αν δει κανείς το έπαθλο συνολικά».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + eleven =