αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της εταιρίας που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο της εταιρίας που εμπλέκεται στην πρόσφατη μαζική δηλητηρίαση μαθητών

Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας. Ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ είναι στο εργοστάσιο ενώ συνδράμουν πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την περιοχή.

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο της «Γιαννίτσης» είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της περιοχής.

Πληροφορίες που μεταδίδει το lamianow.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν ζητήματα με τις δεξαμενές αερίου που σκάνε και υπάρχει φόβος για ολοκληρωτική καταστροφή των εγκαταστάσεων. Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για εγκλωβισμένα άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης μετέβησαν στο νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της Πέμπτης (16/5) δεκάδες μαθητές σχολείων, στα οποία διανέμονται γεύματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNow, επικαλούμενο στοιχεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης, τα κρούσματα ανήλθαν σε 63 και από τα 7 σχολεία όπου παρουσιάστηκε το πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 4 =