αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜεγάλη ζήτηση για τις βίλες εκατομμυρίων στο Costa Navarino- Ποιοι αγοράζουν

Μεγάλη ζήτηση για τις βίλες εκατομμυρίων στο Costa Navarino- Ποιοι αγοράζουν

Το φθινόπωρο αναμένεται να λανσάρει τη νέα οικιστική πρότασή της η ΤΕΜΕΣ στο Costa Navarino, επενδύοντας έτι περαιτέρω στην ανάπτυξη του real estate χαρτοφυλακίου της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Euro2day.gr, η ισχυρή ζήτηση για τα branded διαμερίσματα και τις πολυτελείς κατοικίες που έχουν αναπτυχθεί σε τρεις διαφορετικές γειτονιές στο πολυτελές τουριστικό συγκρότημα της Μεσσηνίας έχει επιταχύνει τη δημιουργία των νέων οικιστικών προϊόντων, τα οποία θα διαφοροποιούνται σε σχέση με τα υφισταμένα και θα στοχεύουν στην προσέλκυση high end… ενοίκων.

Η συντριπτική πλειονότητα των διαμερισμάτων, που αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου The Westin Resort, καθώς και των βιλών έχει ήδη πωληθεί, με τους ιδιοκτήτες των κατοικιών να προέρχονται κυρίως από την κεντρική Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μέχρι και σήμερα έχουν πωληθεί 85 πολυτελείς βίλες 3-6 υπνοδωματίων, καθώς και 79 branded διαμερίσματα Τhe Residences at The Westin Resort Costa Navarino. Η τιμή πώλησης των διαμερισμάτων ξεκινούσε από 500.000 ευρώ όταν λανσαρίστηκαν πρώτη φορά στην αγορά και πλέον οι διαθέσιμοι τύποι ξεκινούν από 660.000 ευρώ.

Ανάρπαστες έχουν γίνει και οι κατοικίες που αναπτύσσονται σε τρεις διαφορετικές γειτονιές (Sea Dunes, Olive Grove και Rolling Greens) εντός του Navarino Dunes, της πρώτης περιοχής ανάπτυξης της Costa Navarino. Οι βίλες στην περιοχή Sea Dunes βρίσκονται λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, σε οικόπεδα από 1.550 έως 1.700 τ.μ. με συνολικούς εσωτερικούς χώρους 500 τ.μ. και 6 υπνοδωμάτια.

Οι βίλες στην Olive Grove γειτονιά βρίσκονται ανάμεσα σε ελαιώνες με θέα στο γήπεδο The Dunes Course, διαθέτουν 5 υπνοδωμάτια και αναπτύσσονται σε οικόπεδα από 1.350 – 1.800 τ.μ., με 320 τ.μ. συνολικών εσωτερικών χώρων και 5 υπνοδωμάτια. Οι συγκεκριμένες βίλες είχαν τιμή εκκίνησης από 2,8 εκατ. ευρώ όταν λανσαρίστηκαν και σήμερα η τιμή πώλησης για τις ελάχιστες διαθέσιμες ξεκινά από 3,5 εκατ. ευρώ.

Σε αντίθεση με τις κατοικίες στις άλλες δύο γειτονιές κατά την κατασκευή των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να τις διαμορφώσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους, οι βίλες στη Rolling Greens, αναπτύσσονται όλες μαζί από την εταιρεία και αναμένεται να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους «με το κλειδί στο χέρι» το πρώτο τρίμηνο του 2023. Πρόκειται για κατοικίες που κατασκευάζονται σε οικόπεδα 700-1.300 τ.μ., με εσωτερικούς χώρους 235-295 τ.μ., και διαθέτουν 3 ή 4 υπνοδωμάτια. Η συγκεκριμένη κατηγορία κατοικιών είναι η πλέον δημοφιλής, αφού το σύνολο των βιλών αυτών πωλήθηκε μέσα σε έναν χρόνο, με τιμή εκκίνησης από 1,25 εκατ. ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 20 =