αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜεγάλη αύξηση στις πωλήσεις των Jumbo- Τι δείχνουν οι αριθμοί

Μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις των Jumbo- Τι δείχνουν οι αριθμοί

Ούτε οι καταστροφικές πυρκαγιές ούτε οι πρωτοφανούς διάρκειας υψηλές θερμοκρασίες στάθηκαν ικανές να αναχαιτίσουν την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη των καταναλωτών, στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της JUMBO, υποστηρίζει ο όμιλος σε ανακοίνωσή του.

Κατά τον μήνα Ιούλιο 2023, οι συνολικές πωλήσεις του Ομίλου JUMBO κατέγραψαν αύξηση 19% περίπου.
Για το πρώτο επτάμηνο του 2023, οι πωλήσεις του Ομίλου, εμφανίζονται αυξημένες κατά 20% περίπου, επίδοση υψηλότερη από την εκτίμηση της Διοίκησης για την αύξηση των ετήσιων πωλήσεων κατά 15% περίπου.

Ωστόσο, σημειώνει η ανακοίνωση, η διοίκηση του Ομίλου θα επαναξιολογήσει τους στόχους για την χρονιά, όταν θα έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία πωλήσεων του Σεπτεμβρίου που περιλαμβάνουν και την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Ο Όμιλος JUMBO, κάνοντας ενέργειες σήμερα, αντί να τις μεταθέτει για αύριο, πρωτοστατεί με καθημερινές μειώσεις τιμών σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, ανταποκρινόμενος στις παραινέσεις του Υπουργού Ανάπτυξης και του Κεντρικού Τραπεζίτη, ενέργεια απολύτως επιβεβλημένη λόγω της μείωσης του πραγματικού εισοδήματος των Ελλήνων καταναλωτών.

Αναλυτικά η πορεία των πωλήσεων Ιουλίου 2023:

Ελλάδα: Τον Ιούλιο του 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενδοεταιρικές συναλλαγές), παρουσίασαν αύξηση κατά 22% περίπου. Συνολικά για το πρώτο επτάμηνο του έτους 2023, οι καθαρές πωλήσεις της μητρικής εταιρείας -χωρίς τις ενδοεταιρικές συναλλαγές- παρουσίασαν αύξηση κατά 22% περίπου σε σχέση με το 2022.

Κύπρος: Οι πωλήσεις των καταστημάτων κατά τον Ιούλιο του 2023 αυξήθηκαν κατά 16% περίπου, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο για το πρώτο επτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά 18% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Βουλγαρία: Οι πωλήσεις του δικτύου κατέγραψαν αύξηση κατά 12% περίπου τον Ιούλιο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Συνολικά οι πωλήσεις στη Βουλγαρία για το πρώτο επτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά 16% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Ρουμανία: Οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση της τάξης του 15% περίπου τον Ιούλιο του 2023, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Σημειώνεται ότι τον Ιούλιο ξεκίνησε την λειτουργία του και το ηλεκτρονικό κατάστημα στη χώρα (https://www.e-jumbo.ro/). Συνολικά οι πωλήσεις στη Ρουμανία για το πρώτο επτάμηνο του 2023 είναι αυξημένες κατά 17% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − seven =