αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜαζικές προσλήψεις κάνει η Βελμάρ- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Μαζικές προσλήψεις κάνει η Βελμάρ- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Η Βελμάρ μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα και μέλος του ομίλου Θ. Βασιλάκη, είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων 14 μαρκών: FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT, HYUNDAI, KIA, BMW & MINI σε 26 σημεία εξυπηρέτησης (έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και συνεργείο) σε Αθήνα, Κρήτη & Θεσσαλονίκη. Τα κεντρικά γραφεία της Βελμάρ από το 2004 βρίσκονται στην Κ. Κηφισιά, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου συστεγάζονται όλες οι εταιρείες του ομίλου Θ. Βασιλάκη. Στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Βελμάρ συγκαταλέγεται και το Πρότυπο Κέντρο Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων, STOCK CENTER.

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη είναι από τους πλέον επιτυχημένους και δραστήριους στον Ευρωπαϊκό χώρο. Από την ίδρυση του σημείωσε σημαντικά και σταθερά βήματα ανάπτυξης για να φτάσει σήμερα και να κατέχει εταιρείες με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Ενδεικτικό της επιτυχημένης πορείας του ομίλου, αποτελεί το γεγονός ότι κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα συνυπάρχουν πρωτοπόρες στους κλάδους τους εταιρείες, όπως οι Aegean Airlines, Hertz Autohellas ATEE, SEAT Τεχνοκάρ -ΜAEE (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτoκινήτων SEAT), Βελμάρ – Autotechnica Hellas ΜATEE (εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, SAAB, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT, HYUNDAI, KIA, BMW & MINI).

Τώρα έχει ανοιχτές πολλές θέσεις εργασίας. Δείτε κάποιες από αυτές παρακάτω. Η πλήρης λίστα και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 4 =