αρχικηVIRALΜία 28χρονη αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει από το OnlyFans- Οι χρυσοί «μισθοί» ανά μήνα (ΦΩΤΟ)

Μία 28χρονη αποκάλυψε πόσα χρήματα βγάζει από το OnlyFans- Οι χρυσοί «μισθοί» ανά μήνα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη συζήτηση γίνεται κατά καιρούς για την πλατφόρμα OnlyFans και για τα χρήματα που μπορεί να βγάλει κάποιος/α δημιουργός περιεχομένου εκεί. Το μοντέλο του OnlyFans, Corinna Kopf, έδωσε στη δημοσιότητα τον «μισθό» που έχει ανά μήνα, μέσα από την πλατφόρμα.

Όπως θα δείτε, τα χρηματικά ποσά είναι τεράστια. Σε έναν «κακό» μήνα μπορεί να βγάλει 680 χιλιάδες δολάρια, ενώ στους καλούς ξεπερνά το 1 εκατ. δολάρια και μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 2,3 εκατ. δολάρια.

https://images.ladbible.com/resize?type=webp&quality=70&width=648&fit=contain&gravity=null&url=https://images.ladbiblegroup.com/v3/assets/blt949ea8e16e463049/blt34f9296527b70f2a/65490f527c8f9904073cf4e7/corinna-kopf.png

Η 28χρονη Αμερικανίδα θεωρείται από τις κορυφαίες δημιουργούς περιεχομένου στο χώρο των social media με εκατομμύρια ακολούθους σε διάφορες πλατφόρμες, όπως το TikTok. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο TikTok έχει 4,8 εκατομμύρια followers. Ενώ στο Instagram έχει 7 εκατ. followers.

Βλέποντας αυτά τα ποσά, αρκετοί είναι αυτοί/αυτές που θα σκέφτονταν να μπουν τον κόσμο του OnlyFans. Ωστόσο, όπως σημειώνει το unilad.com, προτού παρασυρθείτε να παραιτηθείτε από την καθημερινή σας εργασία για να μπείτε full-time στο OnlyFans, ίσως αξίζει να δείτε τις μέσες μηνιαίες αποδοχές των δημιουργών στον ιστότοπο.

@corinnakopf

guess who’s back on twitch 😈

♬ I always forget abt this audio – ☆

Ενώ υπάρχουν δημιουργοί όπως η Corinna που τα καταφέρνουν εξαιρετικά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κερδίζουν τόσα πολλά χρήματα.

Στην πραγματικότητα, τα κέρδη στην πλατφόρμα για έναν μέσο λογαριασμό είναι περίπου 150-180 $ ανά μήνα, σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 13 =