αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜία σύμβουλος εξηγεί: Θέλετε να βγάλετε περισσότερα χρήματα μόνοι σας; Εδώ είναι τα 3 βήματα

Μία σύμβουλος εξηγεί: Θέλετε να βγάλετε περισσότερα χρήματα μόνοι σας; Εδώ είναι τα 3 βήματα

Οι τέσσερις ροές εσόδων της Jenny Woo της έχουν διδάξει μερικά σημαντικά μαθήματα: Πώς να ξεκινάει τα παράλληλα projects, να τα συντηρεί και να τα κάνει πιο προσοδοφόρα.

Η Woo είναι πρώην εταιρική σύμβουλος και διοικητική διευθύντρια της σχολής Montessori και δίνει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Irvine. Διευθύνει ένα διαδικτυακό μάθημα συναισθηματικής νοημοσύνης και είναι freelancer ως σύμβουλος επιχειρήσεων.

Έχει επίσης μια εταιρία που ονομάζεται Mind Brain Emotion και η οποία δημιουργεί παιχνίδια καρτών εστιασμένα στη συναισθηματική νοημοσύνη – 11 τέτοια έως τώρα, σε θέματα που κυμαίνονται από δεξιότητες σχέσεων έως συνεντεύξεις για δουλειά – και τα πουλά στο Amazon. Τα παιχνίδια απέφεραν έσοδα 1,71 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι, ή κατά μέσο όρο 142.700 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με έγγραφα που εξετάστηκαν από το CNBC.

Η επιτυχία του εγχειρήματος οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, σε μια διαδικασία τριών βημάτων που ακολούθησε η Woo, όπως λέει: Συνεχίστε να δοκιμάζετε την ιδέα σας αφού την ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε το feedback για να κάνετε update το επόμενο project σας και επαναλάβετε τον κύκλο.

Το πρώτο παιχνίδι της Woo είχε σκοπό να βοηθήσει τους δασκάλους και τα παιδιά να μάθουν τα βασικά της συναισθηματικής νοημοσύνης, οπότε πέρασε τρεις μήνες δοκιμάζοντας το σε τοπικά σχολεία προτού το καταχωρήσει στο Amazon, λέει. Μόλις άρχισαν να έρχονται οι πωλήσεις, συνέχισε να κάνει έρευνα και να δοκιμάζει το παιχνίδι — αλλά αντί να το κάνει update, χρησιμοποίησε τα σχόλια για να δημιουργήσει νέες εκδόσεις για διαφορετικά θέματα και κοινά.

«Η επανάληψη είναι το κλειδί», λέει η Woo. «Εκείνοι που αποστρέφονται το ρίσκο ή είναι τελειομανείς, μπορεί να ανησυχούν: ‘Κι αν κάνω λάθος; Κι αν φανώ άσχετος;’. Μη φοβάστε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας», τονίζει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + eleven =