αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜία εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείς να μιλάς με τυχαίους αγνώστους

Μία εφαρμογή μέσα από την οποία μπορείς να μιλάς με τυχαίους αγνώστους

Το LivU είναι μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για να κάνεις βiντεοκλήσεις και να μιλάς με άγνωστους online. «Το LivU προσφέρει βιντεοκλήσεις, ταίριασμα μέσω βίντεο και συνομιλίες μέσω κειμένου, ώστε οι χρήστες μας να μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να κάνουν νέες φιλίες» διαβάζουμε στην περιγραφή του app στο Play Store.

Παράλληλα η εφαρμογή εξηγεί ότι προσφέρει τα εξής:

▶ Άμεσο ζωντανό ταίριασμα βίντεο
– Μπορείς να προσαρμόσεις τις προτιμήσεις ταιριάσματος/αντιστοίχισης επιλέγοντας φύλο και περιοχή, να σύρεις το δάκτυλο την οθόνη και να ταιριάξεις με κάποιον(-α) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
– Μπορείς να προσθέσεις τους χρήστες με τους οποίους ταιριάζεις για να τους στείλεις άμεσα μηνύματα ή να τους καλέσεις μέσω βιντεοκλήσης 1 προς 1, όποτε θέλεις.

▶ Βιντεοκλήσεις 1 προς 1
– Μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου ή άλλους χρήστες που είναι σε σύνδεση κατευθείαν διαδικτυακά για να πραγματοποιήσεις βιντεοκλήσεις 1 προς 1.
– Μπορείς να στείλεις ή να λάβεις δώρα ή να χρησιμοποιήσεις ένα από τα εκπληκτικά φίλτρα μας για να διασκεδάσετε μαζί.

▶ Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο
– Μην ανησυχείς αν δεν μιλάς τη γλώσσα του φίλου ή της φίλης σου. Θα μεταφράσουμε τη συνομιλία σας σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορέσεις να έχεις μια άνετη ζωντανή συνομιλία και να κάνεις εύκολα φιλίες από όλο τον κόσμο.

▶ Φίλτρα βίντεο και εφέ ομορφιάς
– Τα προηγμένα φίλτρα βίντεο και τα χαριτωμένα αυτοκόλλητα θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις βιντεοσυνομιλίες ακόμα πιο διασκεδαστικές.

▶ Απεριόριστη συνομιλία μέσω κειμένου
– Πρόσθεσε χρήστες που γνωρίζεις στο LivU ως φίλους και στείλε τους απεριόριστα μηνύματα και συνέχισε τη συζήτηση όταν δεν μπορείς να συνδεθείς μέσω βιντεοκλήσεων.

Μπορείς να βρεις το app στο Play Store ή στο App Store.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =