αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜία Ελληνική εταιρία εξηγεί: Δίνουμε μισθό 45.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά δεν βρίσκουμε εργαζομένους

Μία Ελληνική εταιρία εξηγεί: Δίνουμε μισθό 45.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά δεν βρίσκουμε εργαζομένους

Πολλοί είναι οι Έλληνες εργοδότες που δυσκολεύονται να βρουν εργαζομένους- κάτι που φαίνεται και μέσα από τις σχετικές έρευνες που γίνονται κατά καιρούς. Αρκετοί από αυτούς δίνουν χαμηλούς μισθούς, λιγότερα προνόμια σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους ή έχουν άλλα μειονεκτήματα.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Η ΤUV Hellas έκλεισε το 2023 με τζίρο 25 εκατ. ευρώ. Είναι ο μεγαλύτερος φορέας επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987.

Η εταιρεία απασχολεί 175 εργαζόμενους, κυρίως επιστημονικό προσωπικό, και άλλους 250 εξωτερικούς συνεργάτες. Ωστόσο, δυσκολεύεται να βρεις εργαζομένους. Όπως σημείωσε ο γενικός διευθυντής της TUV Hellas, Σάββας Πελτέκης, παρά το γεγονός ότι ο μέσος μισθός είναι 45.000 ευρώ, η εταιρεία έχει πρόβλημα εξεύρεσης εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Καθώς εκλείπουν οι σχολές που έβγαζαν τεχνίτες.

Η εταιρεία έχει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, περιοχές από τις οποίες προήλθαν τα 20 εκατ. από τα 25 εκατ ευρώ του συνολικού τζίρου στην Ελλάδα το 2023.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η DEMO λανσάρει νέο μοντέλο στην Ελλάδα: Θα δουλεύεις 14 ημέρες τον μήνα και θα πληρώνεσαι για όλο τον μήνα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 4 =