αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜήπως τους έχεις στον κύκλο σου; Οι 3 τύποι αρνητικών ανθρώπων από τους οποίους πρέπει να απομακρυνθείς

Μήπως τους έχεις στον κύκλο σου; Οι 3 τύποι αρνητικών ανθρώπων από τους οποίους πρέπει να απομακρυνθείς

Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Ίσως περισσότερο από όσο νομίζουμε. Και όλο αυτός ο κύκλος που δημιουργούμε γύρω μας, μπορεί να μας κρατήσει μακριά από την επιτυχία ή να μας φέρει πιο κοντά. Δεν είναι τυχαία η φράση του διάσημου business coach Tim Ferriss, ο οποίος έχει πει ότι είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ατόμων με τα οποία κάνουμε περισσότερο παρέα.

Το αμερικανικό Success.com έφτιαξε ένα ενδιαφέρον άρθρο. Και παραθέτει τους 3 τύπους αρνητικών ανθρώπων από τους οποίους πρέπει να μείνεις μακριά. Αν έχεις κάποιον τέτοιος στην παρέα σου, μάλλον πρέπει να απομακρυνθείς.

1# Ο Mr αρνητικός. Είναι αυτός που θα βρει ένα πρόβλημα μέσα σε κάθε λύση. Είναι ικανός να διώξει τον ενθουσιασμό σε οτιδήποτε κι αν κάνεις ή προτείνεις. Και φυσικά ποτέ δεν δοκιμάζει νέα πράγματα. Αγαπά ιδιαίτερα την φράση «έτσι γινόταν πάντα».

2# Ο κριτής. Πάντα έχει κάτι αρνητικό να πει. Συνήθως δεν εστιάζει στην δική του ζωή, αλλά σχολιάζει τις ζωές και τις επιλογές των άλλων. Ασχολείται κυρίως με τους ταλαντούχους ανθρώπους και προσπαθεί συνεχώς να μειώνει την αξία τους.

3# Το θύμα. Ποτέ καταφέρνει να πετύχει κάτι σπουδαίο. Και πάντα παρομοιάζει τον εαυτό του με το θύμα που δεν είχε καλή τύχη, χρήματα ή γνωριμίες. Δεν ρίχνει την ευθύνη στις δικές του επιλογές, αλλά σε «άλλους». Και φυσικά έχει μια μόνιμη απαισιοδοξία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =