αρχικηVIRALΜήπως τις κάνεις και εσύ; Οι 5 κινήσεις που κάνουν ο ψυχαναγκαστικοί άνθρωποι πριν φύγουν από το σπιτι

Μήπως τις κάνεις και εσύ; Οι 5 κινήσεις που κάνουν ο ψυχαναγκαστικοί άνθρωποι πριν φύγουν από το σπιτι

Τότε, όμως, σημαίνει το καμπανάκι του ψυχαναγκαστικού που δεν κρύβεις και τόσο καλά μέσα σου. Γι’ αυτό, με τα κλειδιά ακόμα στην πόρτα, σαν γνήσιος θιασώτης του ψυχαναγκασμού κάνεις τα παρακάτω 5 πράγματα…

1) Τσεκάρεις αν έκλεισες τον θερμοσίφωνα 700 φορές

Μοσχοβολάς, πράγμα που σημαίνει πως βρήκες, επιτέλους, το δρόμο προς την μπανιέρα. Ναι, αλλά αυτό συνεπάγεται πως άναψες το νερό γιατί είσαι και κρυουλιάρης. Καλά μέχρι εδώ, αλλά πριν μπεις στο μπάνιο έκλεισες το νερό;

Αυτό το τελευταίο ερώτημα σε βασανίζει ακριβώς τη στιγμή που πας να φύγεις και τσεκάρεις μία τον πίνακα. Δείχνει πως ο διακόπτης είναι κατεβασμένος. Ξανακοιτάζεις: κατεβασμένος. Τον πιάνεις με τα χέρια σου- κατεβασμένος. Τον σηκώνεις και τον ξανακατεβάζεις. Στο μυαλό σου έρχεται ο Χαλίλ Γκιμπράν που λέει ότι δε βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα, αλλά σύμφωνα με το ποιοι είμαστε εμείς. Αν εσύ, λοιπόν, είσαι κάποιος που θέλει να πιστέψει πως έκλεισε τον θερμοσίφωνα, τη στιγμή που στην πραγματικότητα δεν έχει κλείσει;

Παίρνεις τηλέφωνο κι ακυρώνεις το ραντεβού. Δεν παίζουν ποτέ μ’ έναν ανοιχτό θερμοσίφωνα.

Ειδικά τη στιγμή που είναι κλειστός.

Πριν φύγεις απ’ το σπίτι: 5 κινήσεις που μόνο οι ψυχαναγκαστικοί κάνουν

2) Βγάζεις φωτογραφία τα μάτια της κουζίνας

Ok, ναι, μπορεί την τελευταία φορά που μαγείρεψες ο Νίκος Αναστόπουλος να έκανε εκείνη την επική διαφήμιση για το σαπούνι, όμως, διάολε, τώρα πρόκειται να φύγεις από το σπίτι. Τι θα γίνει αν ξέχασες κάποιο μάτι ανοιχτό;

Για να βεβαιωθείς πως δε συμβαίνει αυτό και να ηρεμήσεις, βγάζεις μια φώτο με το κινητό την κουζίνα. Έπειτα άλλη μία, γιατί η πρώτη ήταν θολή και δεν ήσουν σίγουρος τι δείχνει. Ύστερα μια ακόμα, έπειτα κάνα δυο περισσότερες και στο τέλος διαλέγεις την καλύτερη και την ανεβάζεις στο instagram (αφότου βασανιστείς 34 λεπτά με το αν θα βάλεις φίλτρο Hefe ή Amaro).

#Home #Cooking #Eat_healthy #Eat_nothing #My_place #No_date #I_let_her_go #Psychanagasmos_for_ever­, είναι τα hastags που χρησιμοποιείς κι έπειτα αρχίζουν τα likes.

Ποιο ραντεβού;

3) Βάζεις τα τηλεκοντρόλ στη σειρά

Θεέ μου, τι εικόνα: αυτό του air condition, το άλλο της τηλεόρασης, το τρίτο του Blu-ray, το τέταρτο της συνδρομητικής- όλα τους ατάκτως ερριμμένα στο τραπεζάκι. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Αφήνεις τα κλειδιά στην πόρτα και τα τοποθετείς κατά μέγεθος- πρώτα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο κι έπειτα το αντίστροφο. Μετά, τα βάζεις κατ’ αλφαβητική σειρά. Ύστερα κατά χρώμα (από το πιο ανοιχτόχρωμο στο πιο σκουρόχρωμο). Τέλος, ανάλογα με το αν είναι τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα.

Επιτέλους, είσαι έτοιμος. Κάνεις να φύγεις, όμως διαπιστώνεις πως έχει ξημερώσει η 23η Απριλίου 2098.

4) Τσεκάρεις αν έκλεισες τις μπαλκονόπορτες

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα: πηγαίνεις στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού- κλειστή, αλλά ας την ανοίξουμε κι ας την ξανακλείσουμε γύρω στις 500 φορές (λάθος: ακριβώς 500 φορές, δε θέλουμε μη στρογγυλά νούμερα) για να βεβαιωθούμε πως δεν είναι οφθαλμαπάτη.

Σειρά έχουν αυτές της κρεβατοκάμαρας, της κουζίνας, του μικρού δωματίου, του γείτονα, της γιαγιάς στον 4ο όροφο, μιας πολυεθνικής απέναντι, όλου του Δήμου Υμηττού.

Όταν τσεκάρεις και την τελευταία, είσαι έτοιμος να βγεις, αλλά δε θυμάσαι με ποια είχες ραντεβού. «Γεροντική άνοια» είναι το πόρισμα του γιατρού, o οποίος σου δείχνει την ταυτότητά σου και σου χαμογελά.

5) Παίρνεις μαζί σου το σίδερο σε μια σακούλα

Έχεις κάνει ήδη τη διαδρομή μέχρι την σιδερώστρα 20 φορές, οπότε τώρα πρέπει να προχωρήσεις σε πιο δραστικά μέτρα: ναι, το σίδερο δεν είναι στην πρίζα, όμως ποιος σου εγγυάται πως μόλις φύγεις δε θ’ αλλάξουν τα πράγματα; Για να μην είσαι στην πρίζα στο ραντεβού σου, λοιπόν, το βάζεις σε μια σακούλα και το παίρνεις μαζί σου.

Πηγή: menshouse.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − ten =