αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜήπως παρτάρεις κάθε Σαββατοκύριακο; Δες 6 λόγους για τους οποίους δεν θα γίνεις ποτέ πετυχημένος

Μήπως παρτάρεις κάθε Σαββατοκύριακο; Δες 6 λόγους για τους οποίους δεν θα γίνεις ποτέ πετυχημένος

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα για το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία. Όπως κι αν ορίζεται αυτή για τον καθένα. Είναι όμως αλήθεια ότι τελικά λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στον μεγάλο στόχο τους. Μπορεί πολλοί να ξεκινούν στην αφετηρία, να προσπαθούν, αλλά τελικά λίγοι είναι αυτοί που φτάνουν στον τερματισμό.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει φυσικά και στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι περίπου 8 στις 10 startups τερματίζουν την λειτουργία τους πολύ σύντομα.

Αλλά τελικά, ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιος δεν φτάνει στην επιτυχία; Όχι, τώρα δεν θα μιλήσουμε για το κακό οικονομικό περιβάλλον ή την «κακή τύχη». Θα δούμε τι (ίσως) κάνεις λάθος εσύ. Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 6 λόγους για τους οποίος δεν θα γίνεις ποτέ επιτυχημένος. Αν φυσικά έχεις αυτές τις συνήθειες.

Μήπως είσαι ο τύπος που παρτάρει κάθε Σαββατοκύριακο; Μήπως ξοδεύεις ανούσια τα λεφτά σου; Μήπως παραπονιέσαι συνεχώς για τα πάντα; Α ναι, στην Ελλάδα έχουμε αρκετούς τέτοιους τύπος. Δες στο γράφημα τις 6 συνήθειες που πρέπει να βγάλεις τώρα από την ζωή σου.

https://i.pinimg.com/564x/cc/63/48/cc63484d01c1634ca5dc294114c373a4.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =