αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜήπως να ετοιμάσεις βαλίτσες; Έχουμε τις 10 καλύτερες πόλεις για ψηφιακούς νομάδες αυτή τη στιγμή

Μήπως να ετοιμάσεις βαλίτσες; Έχουμε τις 10 καλύτερες πόλεις για ψηφιακούς νομάδες αυτή τη στιγμή

Η τάση γίνεται όλο και πιο έντονη: Νέοι που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, μαζί με ένα laptop και ένα smartphone, δουλεύοντας παράλληλα. Και φυσικά βγάζοντας αρκετά χρήματα. Είναι οι λεγόμενοι ψηφιακοί νομάδες. Οι νέες τεχνολογίες τα έχουν κάνει όλα πιο εύκολα.

Την παρασκευή δημοσιεύσαμε το άρθρο με τον ψηφιακό νομά που περιέγραφε το πως είναι να δουλεύεις με αυτό τον τρόπο. Ο ίδιος είναι στο Μπαλί και εργάζεται από εκεί. Παρόμοιες επιλογές έχουν κάνει και άλλοι επιχειρηματίες ή designers, ταξιδεύοντας σε διάφορες χώρες για να εργαστούν από εκεί. Πιθανότατα δίπλα σε κάποια παραλία ή με θέα ιστορικές πόλεις.

Το ενδιαφέρον για το παραπάνω άρθρο ήταν έντονο. Άρα μάλλον και στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι, κυρίως νεαρής ηλικίας, που θέλουν να… γίνουν πλούσιοι ενώ παράλληλα ταξιδεύουν. Εντάξει, το να γίνεις πλούσιος με αυτόν τον τρόπο σίγουρα δεν είναι εύκολο.

Εδώ όμως έχουμε τον ιδανικό δρόμο για να τον πετύχεις. ‘Η μάλλον τις ιδανικές περιοχές. Στην παρακάτω λίστα θα δες τις 10 ιδανικές πόλεις στον κόσμο, για ψηφιακούς νομάδες αυτή τη στιγμή. Την λίστα έχει δημιουργήσει το εξειδικευμένο site Nomad List. Η κατάταξη διαμορφώνεται βασιζόμενη σε 4 βασικά κριτήρια για κάθε πόλη: κόστος, διαδίκτυο, ασφάλεια και διασκέδαση.

Δες το TOP-10 και… ετοίμασε βαλίτσες για το κατάλληλο μέρος

1- Βουδαπέστη, Ουγγαρία

2- Βερολίνο, Γερμανία

3- Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

4- Chiang Mai, Ταϊλάνδη

5- Τζακάρτα, Ινδονησία

6- Ho Chi Minh City, Βιετνάμ

7- Κίεβο, Ουκρανία

8- Βιέννη, Αυστρία

9- Μόσχα, Ρωσία

10- Daegou, Νότια Κορέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 9 =