αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜήπως θέλεις να συμμετέχεις σε αυτά τα δωρεάν σεμινάρια που κάνει η Google στην Ελλάδα;

Μήπως θέλεις να συμμετέχεις σε αυτά τα δωρεάν σεμινάρια που κάνει η Google στην Ελλάδα;

Δωρεάν επιμόρφωση με νέες θεματικές πάνω στο digital marketing και τις ψηφιακές δεξιότητες θα παρέχει η Google στους επισκέπτες του Spoudase Festival με 4 μονόωρα σεμινάρια με το Grow Greek Tourism Online – Δηλώστε συμμετοχή (περιορισμένες θέσεις)

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως να ενισχύσετε τη διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης αλλά και για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο. Το Grow Greek Tourism Online από την Google θα βρίσκεται στο 2o Spoudase Festival, την μεγαλύτερο Φεστιβάλ Σπουδών στην Ελλάδα, το Σάββατο 19/5 και την Κυριακή 20/5 με 4 μονόωρα σεμινάρια.

Σάββατο 19/5

– Digital Marketing: Search, Display & Social, 2-3μμ
– How to Design and Build a Website, 4-5μμ

Κυριακή 20/5

– Digital Marketing: Search, Display & Social, 2-3μμ
– Web Analytics: Using Data to help a Business Grow, 4-5μμ

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ*

Εγγραφείτε εδώ για τα σεμινάρια του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη του σεμιναρίου).

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

*Περιορισμένες θέσεις

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι Ελεύθερη αλλά η εγγραφή απαραίτητη!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =