αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜήπως η dream job σου είναι κάπως έτσι; 5 χόμπι που μπορούν να σου φέρουν πολλά χρήματα

Μήπως η dream job σου είναι κάπως έτσι; 5 χόμπι που μπορούν να σου φέρουν πολλά χρήματα

Μπορεί τα χόμπι να αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να χαλαρώσεις όταν πήζεις στη δουλειά, τι γίνεται όμως όταν μετατρέπεις τα χόμπι σε δουλειά και καταφέρνεις να κερδίσεις εισόδημα απ’ αυτά.

Ποια είναι τα πέντε χόμπι που μπορούν να σου εξασφαλίσουν εισόδημα;

Blogging

Πέντε χόμπι που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα

Αν σου αρέσει να γράφεις τότε μπορείς να στήσεις το δικό σου blog και να γίνει αφεντικό του εαυτού σου.

Τα βήματα προς την επιτυχία είναι απλά. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς σ’ ένα θέμα το οποίο αγαπάς. Το δεύτερο βήμα είναι να διαβάσεις άλλα επιτυχημένα blogs για να πάρεις μια ιδέα για το πως λειτουργεί όλο αυτό, αλλά και για να πάρεις ιδέες για το στήσιμο.

Το τρίτο και σημαντικότερο βήμα είναι να επικεντρωθείς στην ποιότητα του υλικού που προσφέρεις στο κοινό σου, καθώς πρέπει να θυμάσαι πως υπάρχουν εκατομμύρια bloggers που προσπαθούν να κάνουν αυτό που επιχειρείς να κάνεις κι εσύ, επομένως θα πρέπει να ξεχωρίσεις για να προσελκύσεις αναγνώστες.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Ένας τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι το μάρκετινγκ, δηλαδή να αναφέρεσαι σε προϊόντα, εν γνώση των εταιριών που τα εμπορεύονται, και να παροτρύνεις τους αναγνώστες να τα αγοράσουν, ζητώντας ένα ποσοστό από τα κέρδη.

Ένας δεύτερος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι να ζητήσεις συνδρομή από τους αναγνώστες, πράγμα που προϋποθέτει να έχεις κορυφαίο περιεχόμενο, για το οποίο οι αναγνώστες θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν.

Τέλος, μπορείς να εντάξεις στο blog σου διαφημίσεις και να εισπράττεις τα κέρδη ανά κλικ.

Διόρθωση λαθών σε κείμενα ή εφημερίδες και site

Πέντε χόμπι που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα

Αν έχεις μια εμμονή με τα λάθη και δεν έχεις καλή σχέση μ’ αυτά και προσπαθείς συνεχώς να τα εντοπίζεις και να τα διορθώνεις, μπορείς να το κάνεις επάγγελμα.

Το πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι να διαβάζεις καθημερινά εφημερίδες ή site προσπαθώντας να εντοπίσεις τα λάθη. Άρχισε να δουλεύεις πάνω στη γραφή σου, προκειμένου η δουλειά σου να μην είναι πρόχειρη. Στη συνέχεια μπορείς να απευθυνθείς στα πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία είθισται να κάνουν τα λιγότερα λάθη.

Πως αν βγάλεις χρήματα;

Μπορείς να αναζητήσεις site τα οποία ειδικεύονται στη διόρθωση λαθών και να ζητήσεις να εργασθείς. Παράλληλα, μπορείς να προσεγγίσεις ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, προκειμένου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.

Τέλος, μπορείς να διορθώσεις τα λάθη σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και να επικοινωνήσεις με τους υπευθύνους για να παρουσιάσεις τις ικανότητές σου.

Ζαχαροπλαστική

Πέντε χόμπι που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα

Γενικά ότι έχει σχέση με μαγειρική πουλάει, αλλά στη ζαχαροπλαστική το κοινό δείχνει μια μεγαλύτερη προτίμηση. Αν, λοιπόν σου αρέσει κι εσένα τότε να η ευκαιρία σου να το κάνεις επάγγελμα.

Αυτό που πρέπει να κάνεις αρχικά είναι να επιλέξεις το που θα ειδικευτείς, για παράδειγμα υπάρχουν πολλά site που έχουν θέμα τα γλυκά χωρίς γλουτένη. Στη συνέχεια πρέπει να μάθεις να χρησιμοποιείς άριστα τα εργαλεία που θα χρειαστείς για την παραγωγή των γλυκών σου, για να κάνεις τη διαδικασία ευκολότερη και γρηγορότερη. Μπορείς να στήσεις, για λίγο καιρό, έναν πάγκο για να δεις τι πουλάει περισσότερο, ζητώντας από περαστικούς να δοκιμάζουν τα δημιουργήματά σου και να ψηφίσουν το καλύτερο.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Ο πρώτος και πιο εύκολος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι να μοιράζεσαι φωτογραφίες των δημιουργιών σου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όσες περισσότερες προβολές, κοινοποιήσεις ή likes έχεις τόσα περισσότερα χρήματα θα καταφέρεις να συγκεντρώσεις.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να δημιουργήσεις ένα blog με θέμα τη ζαχαροπλαστική και να απιοκτήσεις οικονομικούς πόρους χρησιμοποιώντας τις διαφημίσεις.

Τέλος, κάνε μια βόλτα στα κοντινά καφέ, προκειμένου να μοιράσεις δείγματα των γλυκισμάτων σου και ποιος ξέρει, όλο και κάποιος μπορεί να σου προσφέρει συνεργασία.

Video Gaming

Πέντε χόμπι που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα

Ποιος δεν αγαπάει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια; Για να γίνεις, λοιπόν, ένα επαγγελματίας gamer αυτό που χρειάζεται να κάνεις, αρχικά, είναι να επενδύσεις σε μια καλή κονσόλα ή έναν ειδικά διαμορφωμένο υπολογιστή.

Αργότερα προσπάθησε να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου, τη στρατηγική σου και τις αντιδράσεις σου, κάνοντας καθημερινά εξάσκηση. Παράλληλα, άρχισε να παρακολουθείς τι κάνουν οι άλλοι επαγγελματίες gamers, προκειμένου να μάθεις κινήσεις και τεχνικές.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Για να βγάλεις χρήματα μπορείς να γίνεις για λίγο καιρό το “πειραματόζωο” διάφορων εταιριών ηλεκτρονικών παιχνιδιών και να δοκιμάσεις τα παιχνίδια τους πριν αυτά κυκλοφορήσουν στην αγορά, προκειμένου να αναφέρεις λάθη ή ελλείψεις.

Παράλληλα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα κανάλι στο You tube, μέσα απ’ το οποίο μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου με το κοινό σου και να βγάλεις χρήματα από διαφημίσεις. Τέλος, μπορείς να συμμετέχεις σε διαδικτυακούς διαγωνισμούς και να επωφεληθείς από το τρόπαιο.

Webcomics

Πέντε χόμπι που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις χρήματα

Τα κόμικς είναι αγαπημένο αντικείμενο μικρών και μεγάλων, αν λοιπόν, διαθέτεις ταλέντο στη ζωγραφική τότε μπορείς να το εκμεταλλευθείς.

Αρχικά θα πρέπει να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου, βλέποντας βίντεο στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια μπορείς να επενδύσεις σε ειδικά μαθήματα για κόμικς και προγράμματα που θα σε βοηθήσουν να μάθεις πως να φτιάξεις το δικό σου Webcomic.

Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις συμβουλές από γνωστούς σχεδιαστές για να γίνεις κορυφαίος/ α στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Πως να βγάλεις χρήματα;

Ο πρώτος τρόπος για να καταφέρεις να βγάλεις χρήματα είναι να πουλάς διαφημίσεις στο διαδίκτυο, όσο δηλαδή οι αναγνώστες θα διαβάζουν τα κόμικ σου και θα κάνουν κλικ στις διαφημίσεις, εσύ θα πληρώνεσαι ανά κλικ.

Ο άλλος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι να ζητήσεις χρηματοδότηση από δωρεές, για παράδειγμα μπορείς να ζητήσεις από τους αναγνώστες να χρηματοδοτούν τη δουλειά σου.

Τέλος, καθιέρωσε ένα στυλ και τύπωσε μπλουζάκια, κούπες και ότι άλλο μπορείς.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =