αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜήπως ενδιαφέρεσαι; Αναζητούνται εργαζόμενοι στην Ανταρκτική. Μισθός ως 100.000 δολάρια τον χρόνο

Μήπως ενδιαφέρεσαι; Αναζητούνται εργαζόμενοι στην Ανταρκτική. Μισθός ως 100.000 δολάρια τον χρόνο

Θα πήγαινες να δουλέψεις στην Ανταρκτική; Μη βιαστείς να απαντήσεις. Το ερώτημα αυτό δεν είναι θεωρητικό. Αλλά απολύτως πραγματικό.

Όπως διαβάζουμε στο 7news.com.au, η Australian Antarctic Division αναζητά εξειδικευμένους εργαζόμενους για να καλύψουν περίπου 180 θέσεις εργασίας για 18 μήνες, σε διάφορες ειδικότητες. «Ψάχνουμε μηχανικούς, χειριστές εγκαταστάσεων, ξυλουργούς, ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς, καθώς και ευρύτερους ρόλους υποστήριξης σταθμών, όπως σεφ, ειδικούς επικοινωνίας κλπ. Οι μισθοί που προσφέρονται διαφέρουν ανάλογα με τη θέση που αναλαμβάνει κάποιος, αλλά το κύριο εύρος είναι από 60.000 έως 100.000 δολάρια» σημειώνει η HR Manager της Australian Antarctic Division, Maree Riley.

Επίσης, οι εργαζόμενοι στην Ανταρκτική παίρνουν ένα ειδικό επίδομα περίπου 60.000 δολαρίων τον χρόνο, πέρα από τον σταθερό μισθό τους. Ως μια «αναγνώριση των απαιτήσεων διαβίωσης και εργασίας σε αυτό το απομονωμένο περιβάλλον»

Μάλιστα προσφέρεται δωρεάν στέγαση και φαγητό, που μαγειρεύεται από σεφ. Φυσικά υπάρχουν… και τα αρνητικά, αφού όσοι επιλεγούν θα πρέπει να εργαστούν σε ένα παγωμένο τοπίο, και θα βλέπουν ελάχιστο ήλιο. Ενώ θα ζουν σε μια μικρή, απομονωμένη και απομακρυσμένη κοινότητα. Σημειώστε πάντως ότι στην συγκεκριμένη τοποθεσία δεν υπάρχει… ο Covid-19, και έτσι δεν θα έχετε το άγχος για ενδεχόμενη μόλυνση από τον ιό, ούτε είναι απαραίτητο να φοράτε μάσκα (εκτός αν το απαιτεί η εργασίας σας).

Όσοι πάντως ενδιαφέρεστε, να ξέρετε ότι μια πλήρης λίστα με τις ανοιχτές θέσεις θα αναρτηθεί στις 9 Δεκεμβρίου στο επίσημο website της Australian Antarctic Division. Τότε θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν και τις αιτήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίστα: 137 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα. Μήπως υπάρχει κάτι στην περιοχή σου;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =