αρχικηVIRALΜήπως… είσαι εσύ το πρόβλημα; Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι βγάζεις αρνητικά vibes

Μήπως… είσαι εσύ το πρόβλημα; Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι βγάζεις αρνητικά vibes

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι οι άνθρωποι φαίνεται να νιώθουν άβολα γύρω σας – ειδικά όταν μιλάτε; Ή ίσως δυσκολεύεστε να κάνετε φίλους ή να μείνετε σε μια σχέση για περισσότερες από μερικές εβδομάδες.

Αν συμβαίνει αυτό, πιθανότατα αναρωτηθήκατε, “Μήπως υπάρχει κάτι λάθος με εμένα;”. Αποδεικνύεται ότι μπορεί να κάνετε κάτι ακούσια που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να απομακρυνθούν από εσάς.

Τώρα θα δούμε μερικές τέτοιες κακές συμπεριφορές. Αν έχεις κάποια από αυτές, ήρθε η ώρα να την διορθώσεις.

Εδώ είναι 5 διακριτικά σημάδια ότι εκπέμπετε αρνητικά vibes:

1) Έχεις άποψη… για όλα

Άλλο είναι να έχεις άποψη και να μιλάς, άλλο να έχεις άποψη για τα πάντα, ακόμα και για πράγματα για τα οποία δεν ξέρεις τίποτα.

Εάν νιώθετε ότι πάντα «ξέρετε καλύτερα» και δεν ακούτε τη λογική, θα εκπνεύσετε αρνητικά συναισθήματα και θα ενοχλήσετε τους ανθρώπους.

Έτσι, ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι βοηθάτε τους άλλους ή ότι αποδεικνύετε κάτι, στην πραγματικότητα τους κάνετε να σκεφτούν δύο φορές για να μπουν σε άλλη συζήτηση μαζί σας.

2) Δεν αφήνεις τους άλλους να μιλήσουν

Παρασύρεστε τόσο πολύ μιλώντας για τις εμπειρίες σας και μοιράζεστε τις απόψεις σας, που ξεχνάτε ότι και άλλοι άνθρωποι έχουν κάτι να πουν.

Οι συνομιλίες είναι αμφίδρομες και πρέπει να είστε πρόθυμοι να ακούσετε τους άλλους ανθρώπους. Μα ακούσετε τι έχουν να πουν, ακόμα κι αν οι απόψεις τους διαφέρουν από τις δικές σας.

3) Είσαι επικριτικός

Για πολλούς ανθρώπους μπορεί να είναι δύσκολο να είναι κοντά σε κάποιον που είναι τόσο επικριτικός και αποδοκιμαστικός.

Από τα πιο απλά πράγματα, μέχρι τα πιο σοβαρά, κανείς δεν θα θέλει να είναι κοντά σου αν ξέρει ότι θα τον κατακρίνεις για κάθε επιλογή που κάνει.

Με το να είστε επικριτικοί, επιβάλλετε τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας σε κάποιον αντί να σκεφτείτε τι θέλει και τι χρειάζεται.

Αυτή είναι μια πολύ τοξική συμπεριφορά που είναι βέβαιο ότι θα εκπέμπει αρνητικά vibes και θα κρατήσει τους ανθρώπους μακριά.

4) Είσαι ένας παθολογικός ψεύτης

Εάν πιάσετε τον εαυτό σας να λέει ψέματα για χάρη του ψέματος, τότε θα πρέπει να ξέρετε ότι εκπέμπετε άσχημα vibes.

Σοβαρά.

Οι παθολογικοί ψεύτες είναι μια αρκετά επικίνδυνη κατηγορία ανθρώπων Είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν πολύ καλά δουλεμένες φράσεις για να σε εξαπατήσουν.

5) Παράπονα συνεχώς

Είναι άλλο πράγμα όταν περνάτε πραγματικά μια δύσκολη στιγμή και έχετε κάτι για να παραπονεθείτε, και άλλο πράγμα όταν απλώς παραπονιέστε για τα πάντα όλη την ώρα.

Η πλάτη σου πονάει. Ο καιρός είναι άσχημος. Η δουλειά σου είναι χάλια. Ο καφές σας είναι πολύ γλυκός. Ο γείτονάς σας παίζει πολύ δυνατά τη μουσική του. Οι συνάδελφοί σου είναι ηλίθιοι. Μισείτε τα πικάντικα φαγητά… η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται…

Εάν το μόνο που κάνετε είναι να παραπονιέστε και δεν λέτε ποτέ τίποτα θετικό, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εκπέμπετε αρνητικά vibes.

Αυτό το είδος συμπεριφοράς είναι τοξικό και ‘στραγγίζει’ τους ανθρώπους γύρω σας.

Μάθετε να εστιάζετε στα καλά πράγματα και ασκήστε ευγνωμοσύνη. Αλλιώς μπορεί να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μόνοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − six =