αρχικηVIRALΜέσα στο ράντσο το οποίο πωλείται προς 85.000.000 δολάρια (ΦΩΤΟ)

Μέσα στο ράντσο το οποίο πωλείται προς 85.000.000 δολάρια (ΦΩΤΟ)

Το μαγευτικό ράντσο ονόματι San Carlos διαθέτει μια απέραντη έκταση περίπου 948 στρεμμάτων, γη η οποία ανήκε για τουλάχιστον 100 χρόνια σε μια οικογένεια, και που πλέον είναι έτοιμο να αλλάξει χέρια αν αυτά είναι διατεθειμένα να καταβάλλουν το ποσό των 85.000.000 δολαρίων για να το αποκτήσουν.

Όπως διαβάζουμε στο News.gr, το υπέροχο αρχοντικό σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Reginald Johnson το 1931 και διαθέτει μια εξαιρετική κύρια κατοικία αποτελούμενη από πάνω από 30 δωμάτια εκ των οποίων τα 12 υπνοδωμάτια και 10 μπάνια. Το σπίτι αποπνέει κομψότητα σε αποικιακό στυλ, ξεχωρίζει για την μοναδική ατμόσφαιρα και τη φινέτσα που αναμφίβολα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Τοποθετημένο μπροστά από δυο φυσικές βεράντες, τα μεγάλα σαλόνια έχουν σχεδιαστεί να είναι προσανατολισμένα στον απέραντο εξωτερικό χώρο όπως παρομοίως και οι πτέρυγες με τις κυρίως κρεβατοκάμαρες.

Η έκταση, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 10 μικρά σπιτάκια- ξενώνες, σύγχρονους οπωρώνες και εκτεταμένες εγκαταστάσεις ιππασίας. Κελάρι, γήπεδο τένις, αχυρώνας, γκαράζ, θέα στο απέραντο πράσινο και γαλάζιο του ουρανού… Τι ονειρεύεται κανείς; Έναν επίγειο παράδεισο, όμοιο με εκείνο.

Σημειώστε τη διεύθυνση: East Valley Road 2500Μοντεσίτο, Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =