αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα από αυτό το website σου μπορείς να πουλήσεις το online project σου (ή να αγοράσεις άλλα)

Μέσα από αυτό το website σου μπορείς να πουλήσεις το online project σου (ή να αγοράσεις άλλα)

Αν έχεις στα χέρια σου ένα online project και θες να το πουλήσεις έτσι ώστε να εισπράξεις χρήματα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο flippa.com. Σε αυτό το website αναρτώνται projects που είναι προς πώληση, αναφέροντας και την προτεινόμενη τιμή τους. Τι μπορείς να βρεις σε αυτό το online marketplace; Από websites, μέχρι eCommerce stores και domains. Σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Μπορεί να δεις π.χ. ένα φθηνό website που κοστίζει 75 δολάρια, και στην συνέχεια να δεις ένα άλλο website με προτεινόμενη τιμή στα 100.000 δολάρια.

Μέσα από την ίδια πλατφόρμα μπορείς να κάνεις και εσύ κάποια αγορά αν θες. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, πριν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά είναι καλό να κάνεις την έρευνα σου και να δεις τι ακριβώς είναι αυτό που αγοράζεις. Εννοείται ότι μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία και με τον εκάστοτε πωλητή.

Αν είσαι πωλητής, το flippa χρεώνει αρχικά ένα listing fee (49 δολάρια) ενώ παίρνει και προμήθεια από τις επιτυχημένες πωλήσεις που γίνονται μέσα από την πλατφόρμα.

Για να αγοράσεις ή να πουλήσεις μια διαδικτυακή επιχείρηση μέσα από το flippa, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις ένα account.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + seventeen =