αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα από αυτό το website μπορείς να πουλήσεις domains και να βγάλεις χρήματα

Μέσα από αυτό το website μπορείς να πουλήσεις domains και να βγάλεις χρήματα

Σε παλαιότερο άρθρο εδώ στο It’s Possible γράφαμε για τα 25 domains που έχουν πωληθεί πιο ακριβά στην ιστορία. Μια λίστα που περιελάμβανε μερικές «χρυσές» πωλήσεις.

Αλλά πως μπορεί κάποιος να πουλήσει ένα domain που έχει κατοχυρωμένο; Φυσικά υπάρχει πάντα η επιλογή να γίνει μια αγοραπωλησία απευθείας μεταξύ δύο πλευρών.

Αν όμως θες να κάνεις ένα ευρύτερο άνοιγμα και να τσεκάρεις πόσα χρήματα μπορεί να πιάσει ένα domain εκεί έξω, τότε δες το website Flippa. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αγοραπωλησιών σε ότι έχει να κάνει με ιστοσελίδες και εφαρμογές.

Το μήνυμα που θα δεις στο πάνω μέρος άλλωστε είναι σαφές: «Where entrepreneurs come to buy & sell domains». Εδώ λοιπόν μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα domain, από αυτά που θα δει στις λίστες. Ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί να βγάλει και ένα δικό του domain προς πώληση.

Οπως θα δεις στις λίστες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Flippa, υπάρχουν domains που πωλούνται προς λίγα χρήματα, αλλά υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία έχουν πιάσει πολύ υψηλή αξία.

Αν πάντως θες να μπεις στο «παιχνίδι», μπορείς να το κάνεις. Από το δωμάτιο του σπιτιού σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 1 =