αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτό το website μπορείς να παίξεις πάνω από 2.500 Arcade παιχνίδια, δωρεάν στον browser σου

Μέσα από αυτό το website μπορείς να παίξεις πάνω από 2.500 Arcade παιχνίδια, δωρεάν στον browser σου

Χάρη στη τεχνολογία του Cloud και τους browsers έχουμε τη δυνατότητα αυτή και το Internet Archive μας χαρίζει πάνω από 2500 Arcade παιχνίδια όπου μπορούμε να τα παίξουμε απευθείας από τον browser μας.

Το Internet Arcade, όπως ονομάζεται αυτή η αναβίωση των παλιών παιχνιδιών μέσω browser, είναι μια προσπάθεια συγκέντρωσης όλων των Arcade παιχνιδιών που ζήσαμε από το τέλος της δεκαετίας του 70′ μέχρι και τα 90’s.
Στη συλλογή αυτή των χιλιάδων παιχνιδιών, θα βρούμε τίτλους σταθμούς στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών, όπως το Outrun, Wonder boy in Monster Land, Shinobi, Metal Slug και ένα σωρό άλλους γνωστούς και άγνωστους τίτλους. Εταιρίες κολοσσοί της εποχής όπως η Taito, Data East, Konami, Atari, Namco, Sega κ.α, φιγουράρουν σε αυτή τη λίστα όπου μπορείς να φιλτράρεις από την αριστερή στήλη της σελίδας του Internet Arcade τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις, σύμφωνα με την εταιρία δημιουργίας ή το έτος κατασκευής.



Tip: Ο χειρισμός των παιχνιδιών μπορεί να γίνει με το πληκτρολόγιο αλλά και με arcade χειριστήριο που θα συνδέσετε στο PC.

Πηγή: Dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 1 =