αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτό το website μπορείς να δεις σε live χρόνο τι συμβαίνει στο ίντερνετ

Μέσα από αυτό το website μπορείς να δεις σε live χρόνο τι συμβαίνει στο ίντερνετ

Είναι γεγονός πως το διαδίκτυο χρησιμοποιείται από πάρα πολύ κόσμο σε καθημερινή βάση για δουλειά, ψυχαγωγία, εκπαίδευση και για διάφορους ακόμη λόγους. Ποιο είναι, όμως, το ακριβές νούμερο των συνδεδεμένων χρηστών αυτή τη στιγμή; Η παραπάνω ερώτηση μοιάζει τρελή, έχει όμως απάντηση και μπορούμε να τη μάθουμε μέσω της ιστοσελίδας Internet Live Stats.

Όπως εξηγεί το Dwrean.net, στην ιστοσελίδα αυτή έχουμε τη δυνατότητα να μάθουμε πόσοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο και όχι μόνο. Τα νούμερα μας δείχνουν ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν, τα email που στέλνονται σήμερα, τα blogpost, τα tweets, τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram, τους ενεργούς χρήστες στο Facebook, στο Twitter, στο Pinterest, τα Skype calls και πολλά άλλα ενδιαφέροντα δεδομένα. Παράλληλα, στη σελίδα θα βρούμε πληροφορίες για τα κινητά που πουλήθηκαν σήμερα, πόσα GB δεδομένων μεταφέρθηκαν από τους χρήστες αλλά και τί εκπομπές ρύπων υπήρξαν εξαιτίας των παραπάνω δραστηριοτήτων!

Φυσικά, τα νούμερα τρέχουν και αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Στην ιστοσελίδα, εκτός από τα live δεδομένα, μπορούμε επίσης να τα δούμε ανά δευτερόλεπτο, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε λίγο πιο εύκολα τα στοιχεία. Τέλος, αν κάνουμε κλικ στην επιλογή Trends and more, θα βρούμε κάποια ακόμη ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, όπως τους χρήστες του Internet ανά χώρα.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: internetlivestats.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 3 =