αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτή την online πλατφόρμα μπορείς να στείλεις αρχεία ως 20GB δωρεάν

Μέσα από αυτή την online πλατφόρμα μπορείς να στείλεις αρχεία ως 20GB δωρεάν

Το My Air Bridge είναι μία ενδιαφέρουσα online πλατφόρμα που από την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Με την βοήθεια του, μπορούμε να μοιραστούμε εντελώς δωρεάν αρχεία μεγέθους έως 20 GB. Η αποστολή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους και ο πρώτος μοιάζει ο πιο βολικός. Εμείς εισάγουμε τα αρχεία ή τους φακέλους που θέλουμε να στείλουμε σε έναν online φάκελο και έπειτα δημιουργείται ένας σύνδεσμος που οδηγεί σε αυτόν.

Ο δεύτερος τρόπος αποστολής είναι η δημιουργία ενός mail. Εδώ θα χρειαστεί να εισάγουμε τη διεύθυνσή μας, τη διεύθυνση του παραλήπτη, το θέμα και το περιεχόμενο του μηνύματός μας και τέλος τα αρχεία μας. Και στις δύο περιπτώσεις τα αρχεία μας θα φιλοξενούνται στην σελίδα του My Air Bridge για 2 με 3 ημέρες. Σίγουρα το όριο είναι μικρότερο από αυτό του WeTransfer, το οποίο τα κρατάει για 7 ημέρες, ωστόσο η δυνατότητα αποστολής μεγάλων αρχείων κάνει το My Air Bridge να έχει προβάδισμα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως στην περίπτωση αγοράς κάποιου επί πληρωμή πακέτου, το My Air Bridge μπορεί να λειτουργήσει και ως online χώρος αποθήκευσης (cloud), αλλά επιτρέπει και την προστασία των αρχείων με κωδικό και κωδικοποίηση.

Πηγή: dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + nineteen =