αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΜέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να δεις πόσο αξίζει το σπίτι σου, σε 1 λεπτό

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να δεις πόσο αξίζει το σπίτι σου, σε 1 λεπτό

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να βρεις με μερικά κλικ την τιμή που μπορεί να πωληθεί ή να ενοικιαστεί το ακίνητο σου; Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την πλατφόρμα thehomli.com. Χωρίς την ανάγκη για δημιουργία κάποιου λογαριασμού.

«Ο σκοπός μας στη HOMLI είναι να γίνουμε ο έμπιστος συνεργάτης σου σε μία από τις σημαντικότερες οικονομικές αποφάσεις της ζωής σου: την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου.

Για πρώτη φορά στην χώρα μας, δημιουργούμε τεχνολογικά εργαλεία που εμπλουτίζουν τις ικανότητες των HOMLI Experts, προκειμένου να σου προσφέρουμε την ποιότητα και εμπειρία που όλοι μας έχουμε συνηθίσει σε άλλες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Καινοτομούμε, συνδυάζοντας την τεχνολογία με την εμπειρία της ομάδας μας για να μετατρέψουμε την συναλλαγή ενός ακινήτου από μία αγχώδη και αδιαφανή διαδικασία, σε μία ευχάριστη εμπειρία» λέει η πλατφόρμα.

Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να εισάγει την διεύθυνση του ακινήτου του, μαζί με κάποιες άλλες βασικές πληροφορίες όπως τα τ.μ. και το έτος κατασκευής.

Στη συνέχεια, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, η πλατφόρμα θα σου παραθέσει πόσο μπορεί να ενοικιαστεί ή να πουληθεί το συγκεκριμένο ακίνητο (εύρος τιμών).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φύγε γιατί θέλω να το πουλήσω»: Τι μπορείς να κάνεις αν ο σπιτονοικοκύρης σου πει ξαφνικά κάτι τέτοιο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + three =