αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις την αξία του ακινήτου σου με λίγα κλικ

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις την αξία του ακινήτου σου με λίγα κλικ

Πλέον, τα στοιχεία για αγορά ακινήτων αναρτώνται στο gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Μητρώο Αξιών Μεταβιβάσεων Ακινήτων».

Μέσα από την συγκεκριμένη εφαρμογή, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες και επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τη διαμόρφωση της αγοράς ακινήτων, ανάλογα με τις μεταβιβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης μπαίνει στην εφαρμογή και επιλέγει «είσοδος». Στη συνέχεια καταχωρεί τα κριτήρια αναζήτησης που τον εξυπηρετούν, όπως Νομαρχία, Δήμο και το αλφαριθμητικό της εικόνας.

Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες για τις αξίες των μεταβιβάσεων ακινήτων ανά περιοχή, έχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιεί είτε γενικές είτε πιο εξειδικευμένες αναζητήσεις.

Σημειώνεται πως η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί από τη Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Εφαρμογών της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ., με τρόπο που να εξασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και η ανωνυμία των εμπλεκομένων μερών.

Η αντικειμενική αξία του ακίνητου σε έναν χάρτη

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν μία ακόμα εφαρμογή με την οποία μπορούν να εντοπίζουν άμεσα, εύκολα και με ακρίβεια τη ζώνη του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού στην οποία ανήκει το ακίνητο που τους ενδιαφέρει και να υπολογίζουν την αντικειμενική αξία του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 9 =