αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις δουλειές για digital νομάδες. Και να δουλεύεις remote από οπουδήποτε θες

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις δουλειές για digital νομάδες. Και να δουλεύεις remote από οπουδήποτε θες

Η τάση με τους digital νομάδες έχει εξαπλωθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα ακόμα και μέσα στην πανδημία. Τότε που πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο διαπίστωσαν ότι μπορούν να δουλεύουν μακριά από τα γραφεία τους. Άλλωστε, σε πολλά επαγγέλματα η δουλειά μπορεί να γίνει πλέον remote, με την χρήση της τεχνολογίας.

Αλλά πως μπορεί να βρει κάποιος δουλειά και να εργάζεται remote από οποιοδήποτε μέρος θέλει; Η πλατφόρμα Digital Nomad World μπορεί να σε βοηθήσει. Σε αυτή αναρτώνται πολλές αγγελίες που αφορούν remote θέσεις εργασίας, σε διάφορες ειδικότητες. Μπορείς να τις τσεκάρεις όποτε θες και να στείλεις το βιογραφικό σου. Εκεί θα βρεις δουλειές για freelancers, full-time ή part-time θέσεις.

Και όχι μόνο αυτό. Μέσα από την ίδια πλατφόρμα μπορείς να βρεις και άλλες πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο ταξίδι σου. «Το Digitalnomads.world δημιουργήθηκε με την ελπίδα ότι όποιος αναζητά ένα digital nomad lifestyle θα βρει αυτό που ψάχνει. Οι οδηγοί πόλης και τα course reviews γράφτηκαν από Digital Nomads από όλο τον κόσμο – για ψηφιακούς νομάδες και επίδοξους ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο», λένε οι δημιουργοί της πλατφόρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Visa για Digital Νομάδες: Μια δικηγόρος μας λύνει όλες τις απορίες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + nineteen =