αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις δουλειά ως digital νομάς. Και να δουλεύεις remote από όπου θες

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να βρεις δουλειά ως digital νομάς. Και να δουλεύεις remote από όπου θες

Στην εποχή της πανδημίας πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να δουλεύουν remote. Φυσικά αυτή η τάση υπήρχε και πριν, αλλά τώρα έγινε ακόμα πιο έντονη. Και κάπως έτσι γιγαντώθηκε και το μοντέλο των Digital Νομάδων. Βλέπουμε δηλαδή εργαζόμενους, freelancers ή digital επιχειρηματίες να δουλεύουν remote από οποιαδήποτε τοποθεσία του κόσμου. Με μόνο εργαλείο το laptop και το smartphone τους. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς δεν μένουν για πολύ σε μια τοποθεσία, αφού σύντομα βρίσκουν τον επόμενο προορισμού τους. Είπαμε: Μπορούν να δουλέψουν από οπουδήποτε.

Όλη αυτή την τάση την παρακολουθούν στενά και πολλές χώρες. Θέλοντας φυσικά να λειτουργήσουν ως hotspots και να προσελκύσουν αυτούς τους remote εργαζομένους.

Τώρα θα δούμε μια πλατφόρμα που μπορεί να σε βοηθήσει, αν θες να πορευτείς σε αυτό τον δρόμο. Είναι το nomadhabitat.com. Εκεί μπορείς να βρεις αγγελίες που αφορούν digital νομάδες. Πρόκειται δηλαδή για ανοιχτές remote θέσεις εργασίας, στις οποίες κάποιος μπορεί να δουλέψει από οποιαδήποτε τοποθεσία, με μόνο εργαλείο το laptop του. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές ενεργές αγγελίες στο site.

Επίσης στην συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορείς να αναρτήσεις το βιογραφικό σου. Η’ να αναζητήσεις εσύ digital νομάδες αν χρειάζεσαι κάποιον συνεργάτη. Μπορείς επίσης να αναρτήσεις άρθρα και να ανακαλύψεις νομαδικές κοινότητες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 5 =