αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από αυτή την εφαρμογή μπορείς να παίξεις σκάκι με φίλους σου ή άλλους παίχτες Online

Μέσα από αυτή την εφαρμογή μπορείς να παίξεις σκάκι με φίλους σου ή άλλους παίχτες Online

Το Chess – Play & Learn, ιδιοκτησία του επίσημου οργανισμού Chess.com, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη σκακιστική εμπειρία που υπάρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμη στην αγορά των φορητών συσκευών.

Η εφαρμογή περιέχει τα πάντα, από ενημέρωση σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον χώρο του αθλήματος και ζωντανά streams από σκακιστικά γεγονότα, μέχρι multiplayer αγώνες. Μέσω της εφαρμογής, μπορούμε να προσκαλέσουμε φίλους μας σε αναμετρήσεις ή να παίξουμε με άλλους χρήστες μέσω του διαδικτύου. 

Παράλληλα, κάθε ημέρα η εφαρμογή μας παρουσιάζει έναν νέο γρίφο για να λύσουμε, το επονομαζόμενο “Puzzle of the Day”. Επίσης, υπάρχει και ένα ξεχωριστό mode που λέγεται “Solve Puzzles” το οποίο περιέχει αποκλειστικά σκακιστικούς γρίφους.

Το Chess – Play & Learn, περιέχει και ειδικό κομμάτι που ασχολείται αποκλειστικά με την εκμάθηση σκακιού, μαθαίνοντάς μας από απλές κινήσεις, μέχρι και περίτεχνα τεχνάσματα και στρατηγικές. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές και έχει πάνω από 15 εκατομμύρια downloads! Φυσικά μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και μέσω browser στο Chess.com.

Πηγή: dwrean.net

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 11 =