αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέσα από ένα site, μπορείς να βρεις τις δικές σου συνομιλίες που έχει ηχογραφήσει η Google

Μέσα από ένα site, μπορείς να βρεις τις δικές σου συνομιλίες που έχει ηχογραφήσει η Google

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγαν ότι η Google ηχογραφεί τα όσα λες, και μάλιστα μπορείς να βρεις αυτές σου τις παλιές συνομιλίες μέσα από ένα site; Κι όμως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Ο τεχνολογικός κολοσσός αθόρυβα ηχογραφεί πολλές από τις συζητήσεις ανθρώπων σε μία προσπάθεια να βελτιώσει τις υπηρεσίες αναγνώρισης γλώσσας και τα εργαλεία που τις συνοδεύουν. Βεβαίως, όπως ησύχως ηχογραφεί ησύχως και λέει ότι διαγράφει όλες τις πληροφορίες που συγκεντρώνει, μέσω μίας ειδικής σελίδας που συνδυάζει όλες εκείνες τις πληροφορίες που καταλήγουν στον υπολογιστή μας. Για την ακρίβεια, η εταιρεία διαθέτει ένα site ηχητικών υπηρεσιών, το οποίο μπορεί να υποδείξει στον χρήστη κάθε ηχογράφηση που πραγματοποιήθηκε.

Όσοι συνηθίζουν να ενεργοποιούν κάποια υπηρεσία του Android τους προφέροντας εκείνο το μαγικό “OK, Google”, είναι φυσικά οι πρώτοι που ηχογραφούνται. Αλλά και android να μην έχουν, κάθε φορά που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Google αφήνουν ένα στίγμα των προτιμήσεων, των αναζητήσεων και της ταυτότητας τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent στη συγκεκριμένη σελίδα της Google μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε όλες τις ηχογραφήσεις του. Μπορεί αν θέλει να ενημερωθεί για το πώς έγινε αυτή η ηχογράφηση: έγινε μέσω της εφαρμογής της Google ή από άλλη πηγή, καθώς επίσης και το αν αυτό που ειπώθηκε μετατράπηκε επιτυχώς σε κείμενο από την Google.

Αν θέλεις να διαγράψεις το αρχείο που έχει δημιουργηθεί, μπορείς να το κάνεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 8 =