αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜέλη από την αρχική ομάδα του Quizdom, λάνσαραν νέο mobile quiz (το οποίο σου δίνει μετρητά)

Μέλη από την αρχική ομάδα του Quizdom, λάνσαραν νέο mobile quiz (το οποίο σου δίνει μετρητά)

Ένα νέο ελληνικό mobile quiz, μόλις κυκλοφόρησε. «Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το QuizBeat. Ειναι ενα νέο live τηλεπαιχνίδι στο κινητό, στο οποίο οι χρήστες απαντούν 12 ερωτήσεις και κερδίζουν μετρητά», τονίζουν οι δημιουργοί του App. Σημείωση: Τα μέλη της ομάδα μας ήταν μέρος της αρχικής ομάδας του Quizdom.

Πως λειτουργεί το παιχνίδι: Το Quizbeat ειναι ενα τηλεπαιχνίδι στο κινητό το οποίο έχει προγραμματισμένα επεισόδια. Η διαδικασία του παιχνιδού είναι απλή. Πριν από καθε επεισόδιο ο χρήστης δέχεται ενα notification στο κινητό του. Ανοίγει το app και εμφανίζεται ο παρουσιαστής, ο οποίος ρωτάει 12 ερωτήσεις (εύκολες και δύσκολες).

Οι χρήστες έχουν 10″ να απαντήσουν σωστά σε κάθε ερώτηση. Αν απαντήσουν λάθος το παιχνίδι σταματάει, εκτός και αν χρησιμοποιήσουν extra ζωές. Οι χρήστες μπορούν κερδίσουν extra ζωές είτε προσκαλώντας ένα φίλο είτε αγοράζοντας μέσα απο το app.
«Μέσα στις πρώτες 3 εβδομάδες που κάναμε release to app στην Κύπρο & Ελλάδα φτάσαμε Νο1 στα rankings & αποκτήσαμε >4000 downloads», σημειώνει η ομάδα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + nineteen =