αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜάθε Web Development μέσα σε 3 εβδομάδες και βρες την θέση που σου ταιριάζει

Μάθε Web Development μέσα σε 3 εβδομάδες και βρες την θέση που σου ταιριάζει

Σου αρέσει και εσένα το Web Development; Ανυπομονείς να γράψεις για πρώτη φορά τον δικό σου κώδικα ή θέλεις να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις ικανότητές σου πάνω στο Web Development ώστε να βρεις μία θέση σε αυτόν τον τομέα; Τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο και αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Το να έχεις ήδη κάποιες γνώσεις ή εργασιακή εμπειρία πάνω στο Web Development είναι σίγουρα πολύ θετικό και σημαντικό για σένα, όμως κυρίως στον χώρο της τεχνολογίας όπου νέα δεδομένα και τεχνολογίες διαρκώς αναπτύσσονται, η συνεχής εξέλιξή σου αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για σένα. Αναρωτιέσαι πως θα το πετύχεις αυτό;

To CollegeLink είναι εδώ για σένα και επιστρέφει για 3η φορά με το Web Development Academy vol.3 ! Ύστερα από μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον του πρώτου και του δεύτερου, έφτασε η ώρα για το τρίτο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 29 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί 17 Νοεμβρίου 2018 στο ACEin. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη hands – on εκπαίδευση νέων σε ευρύ φάσμα γλωσσών προγραμματισμού και δημιουργίας ιστοσελίδων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development.

Κλείσε τη θέση σου εδώ!

Εάν θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις σε αυτές τις εκπαιδεύσεις τα μόνα κριτήρια που πρέπει να πληρείς είναι να αναζητάς εργασία αυτή την περίοδο, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις κάποια ακαδημαϊκή ή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του Web Development, καθώς και να έχεις πλήρως συμπληρώσει το προφίλ σου στο CollegeLink.gr.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και κανονικά τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές θα έπρεπε να κλείνεις τη δική σου! Δεν πείστηκες ακόμα;

Παρακάτω μπορείς να βρεις 5 λόγους που αυτές οι 3 εβδομάδες του Νοέμβρη σου είναι κλεισμένες!

#1 Θα καλυφθούν ποικίλα θέματα του Web Development, όπως HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL, Project Workshop, Security using PHP, Git, στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους.

#2 O Γιώργος Φιλιππάκης έμπειρος επαγγελματίας Web Developer από την εταιρεία Sleed θα σε εκπαιδεύσει και θα σου λύσει όλες σου τις απορίες καθώς επίσης και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για να εργαστείς και εσύ στην θέση που επιθυμείς.

#3 Οι γνώσεις που θα αποκτήσεις μέσα από αυτή την εκπαίδευση είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί τόσο για την ελληνική όσο και για την διεθνή αγορά καθώς οι θέσεις του κλάδου ολοένα και αυξάνονται.

#4 Ενδιάμεσα των εκπαιδεύσεων, θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις ένα ολοκληρωμένο Web Development real life Project το οποίο θα είναι και το τελικό παραδοτέο με την ολοκλήρωση του Workshop. Επίσης θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης.

#5 Όπως σε κάθε Academy του CollegeLink, έτσι και σε αυτό, θα ανακαλύψεις τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας σε πολλές αξιόλογες εταιρείες του κλάδου, οι οποίες αναζητούν υποψήφιους μέσα από το Workshop που θα κάνεις!

Τώρα πείστηκες πως αυτές οι βδομάδες είναι μία τρομερή ευκαιρία για σένα και την εργασιακή σου καριέρα; Δέχεσαι την πρόκληση;

 

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + fifteen =