αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μάθε πότε πρέπει να λες ‘όχι’»: Οι 5 καλύτερες συμβουλές που έχει να σου δώσει ο Bill Gates

«Μάθε πότε πρέπει να λες ‘όχι’»: Οι 5 καλύτερες συμβουλές που έχει να σου δώσει ο Bill Gates

Πέντε συμβουλές «στα γρήγορα». Από τον Bill Gates. Αυτές θα δεις στο παρακάτω βίντεο. Ο Bill Gates είναι σταθερά μέσα στους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Και φυσικά μιλάμε για τον άνθρωπο που ίδρυσε κάποτε την Microsoft, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χειρίζονται τους υπολογιστές.

Μέσα από όλη αυτή την διαδρομή, έχει τα δικά του χρήσιμα μαθήματα να παραθέσει. Εδώ είναι το TOP-5:

1# Μάθε πότε πρέπει να λες ‘όχι’. Πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες γύρω σου. Και πράγματα να κάνεις. Το point εδώ είναι να ξεχωρίζεις τι είναι πραγματικά σημαντικό. Και να λες ‘οχι’ στα υπόλοιπα. Έτσι ώστε να ελευθερώσεις χρόνο.

2# Άκου την κριτική. Μπορεί να είναι δύσκολο, όμως θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς.

3# Να είσαι αισιόδοξος. Ένα στοιχείο που έχουν οι περισσότεροι επιχειρηματίες. Κάποια από τα μεγαλύτερα projects του πλανήτη, ξεκίνησαν λόγω… υπερβολικής αισιοδοξίας.

4# Βάλε συγκεκριμένους στόχους. Και δούλεψε για να τους πετύχεις. Μπορεί να μην είναι εύκολο. Αλλά αν ήταν εύκολο… θα το έκαναν όλοι.

5# Να είσαι έτοιμος να αποτύχεις. «Η επιτυχία είναι ένας ‘χαζός’ δάσκαλος. Κάνει τους έξυπνους ανθρώπους να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να χάσουν», έχει πει ο Bill Gates. Ωραίες οι επιτυχίες, αλλά είναι επίσης σημαντικό να παίρνεις τα μαθήματα από τις αποτυχίες. Και να ξέρεις ότι το σενάριο της αποτυχίας είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι.

5 of Bill Gates's Best Pieces of Advice

5 things Bill Gates says you need to do if you want to be successful.

Gepostet von Inc. Magazine am Donnerstag, 16. Mai 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + twenty =