αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Λουκέτο» βάζουν τα μαγαζιά Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη

«Λουκέτο» βάζουν τα μαγαζιά Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη

Η αλυσίδα Kitchen Lab, του Ακη Πετρετζίκη, έπειτα από πέντε χρόνια λειτουργίας κατεβάζει ρολά και ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα που λειτουργούσε σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί η απόφαση των εταίρων να τεθεί η Kitchen Lab ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ σε λύση και να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Οι τίτλοι τέλους για την εταιρεία έρχονται μετά από πέντε χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το 2018. Τα καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή ήταν διαρκώς γεμάτα από κόσμο, ενώ η εταιρεία άνοιξε καταστήματα στη Γλυφάδα, στην οδό Λαζαράκη, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστούς και ακριβούς δρόμους της περιοχής και στο Σύνταγμα.

Το 2021 παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η εστίαση λόγω των lockdown του κορονοϊού, η εταιρεία εμφάνισε κύκλο εργασιών (καθαρός)  894.819 ευρώ έναντι 911.618 ευρώ το 2020. Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πλέον να κατεβάζουν ρολά και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ.

Τι «παίζει» στο Kitchen Lab;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − six =