αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΛειτουργία συνδρομών ετοιμάζει και το TikTok- Θα βγάζεις χρήματα ως δημιουργός περιχεομένου

Λειτουργία συνδρομών ετοιμάζει και το TikTok- Θα βγάζεις χρήματα ως δημιουργός περιχεομένου

Σε πρόσφατο άρθρο μας γράφαμε για την νέα λειτουργία συνδρομών που δοκιμάζει το Instagram. Στον ίδιο δρόμο φαίνεται ότι ετοιμάζεται να μπει και το TikTok.

Όπως είπε εκπρόσωπος του τεχνολογικού κολοσσού στο The Information, η πλατφόρμα ετοιμάζεται να εφαρμόσει συνδρομές επί πληρωμή, επιτρέποντας στους creators να χρεώνουν τους ακόλουθους τους με μια συνδρομή για το περιεχόμενο τους.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των νέων συνδρομών, ούτε για τα κόστη.

«Σκεφτόμαστε πάντα νέους τρόπους για να φέρουμε αξία στην κοινότητά μας και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok», είπε στο TechCrunch ένας εκπρόσωπος του TikTok.

Για την περίπτωση του Instagram, ήδη γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Οι ακόλουθοι των influencers θα πληρώνουν ένα συγκεκριμένο μηνιαίο ποσό για έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικά Stories ή αποκλειστικά live streams, τα οποία δε θα είναι διαθέσιμα για τους απλούς followers. Και πόσα χρήματα θα βγάζει ο δημιουργός περιεχομένου; Η μηνιαία συνδρομή μπορεί να ξεκινά από $0.99 και να φτάνει μέχρι και τα $99.99 ανά μήνα! Ο κάθε influencer θα μπορεί να διαλέξει μόνος του το ποσό που θα χρεώνει και όλα τα χρήματα θα μένουν σε αυτόν, αφού το Instagram ξεκαθάρισε πως δε θα αρχίσει να παίρνει μερίδιο μέχρι το 2023.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + nineteen =