αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΛανσάρισμα για το Xiaomi Smart Band 7 με τιμή στα 59 ευρώ

Λανσάρισμα για το Xiaomi Smart Band 7 με τιμή στα 59 ευρώ

Το νέο Smart Band 7 της γνωστής Κινέζικης εταιρείας είναι σημαντικά ακριβότερο του προκατόχου του, αλλά διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη. Η εταιρεία προς το παρόν δεν θα κυκλοφορήσει αρχικά τη συσκευή με NFC εκτός της Κινέζικης αγοράς αν και μελλοντικά πρόκειται να λανσάρει την ίδια συσκευή με NFC. Αυτό θα γίνει πάσα πιθανότητα σε συνεργασία με την Mastercard, κάτι που έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον αφού οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το νέο της band στην Ελλάδα με δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών, σε συνεργασία με ελληνική συστημική τράπεζα.

csm_Combination_KV_c5ec3d9e6e.jpg

To Smart Band 7 διαθέτει οθόνη AMOLED με διαγώνιο 1,62 ιντσών, της οποίας η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει τα 500 nits. Έχει μπαταρία που διαρκεί έως και 14 ημέρες και είναι αδιάβροχο (5 ATM) ενώ στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών (PPG), αισθητήρα μέτρησης του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (οξύμετρο, VO2 Max), επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων, γυροσκόπιο τριών αξόνων κ.ά. Οι διαστάσεις του νέας γενιάς smartband της Xiaomi είναι 46,5 x 20,7 x 12,25 χιλ. και το βάρος του είναι μόλις 13,5 γρ.

csm_Colorful_bands_9_875390203e.jpg

Η συσκευή, όσον αφορά το λογισμικό, διαθέτει προ-φορτωμένα περισσότερα από 100 watch faces, 110 λειτουργίες σπορ και υποστηρίζεται από την εφαρμογή Mi Fitness τόσο στο Android όσο και στο iOS (Android 6.0+ ή iOS 10.0+).

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με λουράκια από TPU σε διάφορα χρώματα (π.χ. Blue, Black, Ivory, Orange, Olive και Pink) ωστόσο αργότερα θα διατεθεί και με Neon Green, Neon Orange, Khaki Green και Khaki Blue λουράκια. Όπως αναφέραμε η συσκευή λανσαρίστηκε με υψηλότερη τιμή σε σχέση με του προκατόχου του (€59,99 έναντι €45,99) ωστόσο μην ξεχνάμε ότι έχει αρκετές βελτιώσεις ενώ σε ότι αφορά τη χώρα μας, η κυκλοφορία του προορίζεται για τον επόμενο μήνα.

Πηγή: insomnia

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − three =