αρχικηVIRALΛαμία – Πάτρα σε 1,5 ώρα με τον νέο οδικό άξονα

Λαμία – Πάτρα σε 1,5 ώρα με τον νέο οδικό άξονα

Η ΑΒΑΞ είναι επίσημα ο ανάδοχος στο τμήμα Μπράλος-Άμφισσα του διαγώνιου άξονα Λαμία-Ιτέα-Αντίρριο, το οποίο θα μειώσει τον χρόνο ταξιδιού στο Λαμία-Πάτρα σε λιγότερο από 1,5 ώρα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε πρόσφατα στη Διαύγεια και υπογράφεται από το Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, η σύμβαση με τίτλο «Οδικό τµήµα “Μπράλος – Άµφισσα” του διαγώνιου άξονα Λαµία- Ιτέα – Αντίρριο» προϋπολογισµού 285.500.000,00€ ανατίθεται στον οικονομικό φορέα «ΑΒΑΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ – ΟΙΚΟ∆ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ – ∆ιακριτικός τίτλος ΑΒΑΞ Α.Ε.», με έκπτωση 10,10%.

https://www.carandmotor.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/inline-images/MPRALOS%20AMFISSA%20%281%29%20%281%29.jpg?itok=UALMMtaT

Υπενθυμίζεται ότι μειοδότης του διαγωνισμού ήταν το σχήμα CMC SpA – ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε. – ΤΕΚΑΛ Α.Ε., αλλά η προσφορά του απορρίφθηκε διότι κρίθηκε ότι δεν υφίστανται όλα εκείνα τα κατά νόμο αναγκαία στοιχεία για να σχηματίσει βεβαία κρίση ότι η εταιρεία Cooperativa Muratori e Cementisti – C.M.C. di Ravenna soc. Coop. έχει τις χρηματοοικονομικές δυνατότητες να ανταποκριθεί στις ανάγκες χρηματοδότησης του έργου.

Επόμενο βήμα είναι να υπογραφεί η σύμβαση, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς Φθινοπώρου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − sixteen =