αρχικηVIRALΛίστα Forbes: Οι ταινίες με την Scarlet Johansson είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα το 2016

Λίστα Forbes: Οι ταινίες με την Scarlet Johansson είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα το 2016

Οι ταινίες της Scarlet Johansson είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα στις κινηματογραφικές αίθουσες για το 2016, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, η οποία βασίζεται στις πωλήσεις εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, οι ταινίες της Johansson – στις οποίες συμπεριλαμβάνονται το «Captain America: Civil War» και η σάτιρα «Hail, Caesar!» των αδερφών Κοέν – για το 2016 είχαν έσοδα της τάξης των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν ισόπαλοι ο «Captain America» Chris Evans και ο «Iron Man» Robert Downey Jr, με 1,15 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα από εισιτήρια έκαστος.

Όπως σημειώνει το Clickatlife.gr, στην φετινή λίστα θριάμβευσαν οι ταινίες βασισμένες σε κόμικ και με υπερήρωες, αφού η Margot Robbie και ο Will Smith της «Ομάδας Αυτοκτονίας» βρέθηκαν στην τέταρτη και δέκατη θέση αντίστοιχα. Η Amy Adams, ο Ben Affleck και ο Henry Cavill, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο «Batman v Superman: Αυγή της δικαιοσύνης» βρέθηκαν στην πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση, ενώ ο Ryan Reynolds του «Deadpool» στην όγδοη.

Στην ένατη θέση κατετάγη η Felicity Jones, με τις ταινίες της να κόβουν εισιτήρια αξίας 805 εκατομμύρια δολαρίων, κυρίως λόγω του «Rogue One».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + sixteen =