αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΛίστα: 30 εταιρίες που σε προσλαμβάνουν για να δουλεύεις από οπουδήποτε. Και μπορείς να στείλεις τώρα βιογραφικό

Λίστα: 30 εταιρίες που σε προσλαμβάνουν για να δουλεύεις από οπουδήποτε. Και μπορείς να στείλεις τώρα βιογραφικό

To μέλλον της εργασίας -με τη βοήθεια και των νέων τεχνολογιών- θα είναι remote σε μεγάλο βαθμό. Παρόλο που πολλές εταιρίες έχουν (ξανά) ανοίξει τα γραφεία τους για τους εργαζομένους τους, οι remote και οι υβριδικές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να αποτελούν δημοφιλή επιλογή για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το 87% των εργαζομένων στους οποίους προσφέρεται κάποια μορφή εξ αποστάσεως εργασίας αρπάζουν την ευκαιρία και περνούν κατά μέσο όρο τρεις ημέρες την εβδομάδα δουλεύοντας από το σπίτι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της McKinsey σε 25.000 εργαζομένους στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσεις τις πραγματικά work-from-anywhere θέσεις. Η πλατφόρμα FlexJobs διαπίστωσε ότι περίπου το 95% των remote θέσεων εργασίας έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς- είτε πρόκειται για μια συγκεκριμένη περιοχή, χώρα ή πόλη.

Για να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία να βρουν τις καλύτερες remote θέσεις εργασίας που τους επιτρέπουν να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο, η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρίες που προσλαμβάνουν για work-from-anywhere θέσεις εργασίας το 2022, αναλύοντας τη βάση δεδομένων της και βλέποντας ποιες εταιρείες είχαν τον μεγαλύτερο όγκο τέτοιων αγγελιών μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2022.

Κάπως έτσι προέκυψε το παρακάτω TOP-30. Πρόκειται για 30 εταιρίες που σε προσλαμβάνουν για να δουλεύεις από οπουδήποτε στον κόσμο. Πατώντας πάνω στα links μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες, να δείτε τις θέσεις που έχουν ανοιχτές αυτή την περίοδο και γιατί όχι να στείλετε το βιογραφικό σας. Και φυσικά μπορείτε να παρακολουθείτε τις εν λόγω επιχειρήσεις, για να τσεκάρετε μελλοντικές θέσεις που πιθανότατα θα ανοίξουν.

  1. Protocol Labs
  2. Wikimedia Foundation
  3. StudySmarter UG
  4. Toptal
  5. Achieve Test Prep
  6. ModSquad
  7. Polygon Technology
  8. Superside
  9. ConsenSys
  10. Airbnb
  11. Canonical
  12. Jagex
  13. Clipboard Health
  14. FluentU
  15. Omnipresent Group
  16. Primer API
  17. Outliant
  18. Platform.sh
  19. Yodo1 Games
  20. 10up
  21. OpenPhone
  22. Remote Year
  23. Chainlink Labs
  24. Plato HQ
  25. Study.com
  26. 8Bit Recruitment
  27. Andela
  28. Car and Classic
  29. CloudLinux
  30. Coalition Technologies

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο: Πως είναι να δουλεύεις με το laptop σου από τις Σπέτσες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =