αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΛίστα: 30 εταιρίες που σε προσλαμβάνουν για να δουλεύεις από οπουδήποτε. Και μπορείς να στείλεις τώρα βιογραφικό

Λίστα: 30 εταιρίες που σε προσλαμβάνουν για να δουλεύεις από οπουδήποτε. Και μπορείς να στείλεις τώρα βιογραφικό

To μέλλον της εργασίας -με τη βοήθεια και των νέων τεχνολογιών- θα είναι remote σε μεγάλο βαθμό. Παρόλο που πολλές εταιρίες έχουν (ξανά) ανοίξει τα γραφεία τους για τους εργαζομένους τους, οι remote και οι υβριδικές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να αποτελούν δημοφιλή επιλογή για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Το 87% των εργαζομένων στους οποίους προσφέρεται κάποια μορφή εξ αποστάσεως εργασίας αρπάζουν την ευκαιρία και περνούν κατά μέσο όρο τρεις ημέρες την εβδομάδα δουλεύοντας από το σπίτι, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της McKinsey σε 25.000 εργαζομένους στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσεις τις πραγματικά work-from-anywhere θέσεις. Η πλατφόρμα FlexJobs διαπίστωσε ότι περίπου το 95% των remote θέσεων εργασίας έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς- είτε πρόκειται για μια συγκεκριμένη περιοχή, χώρα ή πόλη.

Για να βοηθήσει όσους αναζητούν εργασία να βρουν τις καλύτερες remote θέσεις εργασίας που τους επιτρέπουν να εργάζονται από οπουδήποτε στον κόσμο, η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρίες που προσλαμβάνουν για work-from-anywhere θέσεις εργασίας το 2022, αναλύοντας τη βάση δεδομένων της και βλέποντας ποιες εταιρείες είχαν τον μεγαλύτερο όγκο τέτοιων αγγελιών μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου 2022.

Κάπως έτσι προέκυψε το παρακάτω TOP-30. Πρόκειται για 30 εταιρίες που σε προσλαμβάνουν για να δουλεύεις από οπουδήποτε στον κόσμο. Πατώντας πάνω στα links μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες, να δείτε τις θέσεις που έχουν ανοιχτές αυτή την περίοδο και γιατί όχι να στείλετε το βιογραφικό σας. Και φυσικά μπορείτε να παρακολουθείτε τις εν λόγω επιχειρήσεις, για να τσεκάρετε μελλοντικές θέσεις που πιθανότατα θα ανοίξουν.

 1. Protocol Labs
 2. Wikimedia Foundation
 3. StudySmarter UG
 4. Toptal
 5. Achieve Test Prep
 6. ModSquad
 7. Polygon Technology
 8. Superside
 9. ConsenSys
 10. Airbnb
 11. Canonical
 12. Jagex
 13. Clipboard Health
 14. FluentU
 15. Omnipresent Group
 16. Primer API
 17. Outliant
 18. Platform.sh
 19. Yodo1 Games
 20. 10up
 21. OpenPhone
 22. Remote Year
 23. Chainlink Labs
 24. Plato HQ
 25. Study.com
 26. 8Bit Recruitment
 27. Andela
 28. Car and Classic
 29. CloudLinux
 30. Coalition Technologies

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νησί που δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο: Πως είναι να δουλεύεις με το laptop σου από τις Σπέτσες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + eight =