αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛίστα: 10+1 δωρεάν online μαθήματα για να γίνεις μάστερ της επικοινωνίας

Λίστα: 10+1 δωρεάν online μαθήματα για να γίνεις μάστερ της επικοινωνίας

Τελικά, υπάρχει το «μυστικό της επιτυχίας» στην εποχή μας; Ενώ η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι εύκολη, φαίνεται ότι υπάρχει ένα στοιχείο που -τουλάχιστον- μπορεί να σε ωθήσει προς τον σωστό δρόμο.

Ας δούμε μία συμβουλή που έχει δώσει ο διάσημος επενδυτής και επιχειρηματίας, Warren Buffett, πριν μερικά χρόνια. Όπως σημειώνει το αμερικανικό inc.com, ο γνωστός businessman ρωτήθηκε για το ποια θα ήταν η μία συμβουλή που θα έδινε στους νέους. Και εκείνος απάντησε πολύ συγκεκριμένα.

«Επενδύστε στον εαυτό σας. Ένας εύκολος τρόπος για να γίνετε 50% πιο πλούσιοι από ότι είστε τώρα, είναι να ‘ακονίσετε’ τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας», λέει ο Buffett.

Με τον ίδιο να εξηγεί ότι αναφέρεται τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά, δεν έχουν κανένα νόημα οι προσπάθειες σου. Ακόμα κι αν είσαι το δυνατότερο μυαλό. Ακόμα κι αν έχεις την καλύτερη ιδέα στα χέρια σου.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι 11 online μαθήματα που φιλοξενεί τώρα η γνωστή πλατφόρμα edx.org και αφορούν το κομμάτι της επικοινωνίας. Με εστίαση στο Business Communication. Τσέκαρε τα, είναι δωρεάν.

Business Communications

People Management

Leading With Effective Communication (Inclusive Leadership Training)

Conflict Resolution

Academic and Business Writing

Enterprise Selling

Professional Business Presentations

Remote Work Revolution for Everyone

The Language of Leaders: Learn to Write with Confidence

CSR Reporting and Communication

Using Email for Networking

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =