αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛίστα: 10 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε επιχειρηματίας μέσα στο 2021 (ακόμα και για δεύτερη φορά)

Λίστα: 10 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε επιχειρηματίας μέσα στο 2021 (ακόμα και για δεύτερη φορά)

«If you read a book the 2nd time, you don’t see something in it you didn’t see before, you see something in yourself that wasn’t there before». Με αυτή τη φράση ξεκινά το άρθρο του αμερικανικού Entrepreneur.com. Το 2021 έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και ήδη βλέπουμε ότι πρόκειται να είναι μια δύσκολη χρονιά. Οι εταιρείες εξακολουθούν να προσαρμόζονται στο μοντέλο εργασίας από το σπίτι που τους επιβλήθηκε, ενώ οι μεταλλάξεις του Covid-19 προκαλούν αναστάτωση σε όλο τον πλανήτη.

Τι μπορείς να κάνεις μέσα σε όλα αυτά; Καταρχάς πρέπει να εστιάσεις στα βασικά. Και το Entrepreneur.com παραθέτει 10 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε επιχειρηματίας μέσα το 2021. Ακόμα κι αν τα έχεις διαβάσει ήδη, τώρα είναι πιο χρήσιμη από ποτέ μια δεύτερη ανάγνωση. Πατώντας πάνω σε κάθε link θα μεταφερθείς και στην σελίδα του Amazon, στην περίπτωση που θες να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες για κάποιο βιβλίο ή να το αγοράσεις.

The 7 Habits of Highly Effective People by Stephen Covey

Awaken the Giant Within by Tony Robbins

How to Win Friends and Influence People by Dale Carnegie

Tribe of Mentors by Tim Ferriss

The 48 Laws of Power by Robert Greene

Talent is Never Enough by John Maxwell

Thick Face, Black Heart by Chin-Ning Chu

Scientific Advertising by Claude Hopkins

In Search of Excellence by Thomas J. Peters and Robert H. Waterman Jr.

Business Adventures by John Brooks

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + four =